Οι στάσεις εργασίας που έχουν κηρύξει ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Με βάση τα παρακάτω, όσοι-ες συνάδελφοι πραγματοποιήσουν και τις δύο στάσεις καλύπτονται για όλο το ωράριο. Οι συνάδελφοι που εργάζονται στο ολοήμερο εκείνη την ημέρα καλύπτονται από τη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ που ισχύει “έως τη λήξη του ωραρίου”. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην αντιφασιστική κινητοποίηση στο πανό του Συλλόγου.

ΔΟΕ

Συγκέντρωση για την ανακοίνωση της απόφασης

της δίκης για τα μέλη της  Χρυσής Αυγής

Τετάρτη 7/10

Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14)

3ωρη στάση εργασίας

 

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 το Εφετείο, μετά από 7 χρόνια, θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.

Είναι χρέος του κόσμου της εκπαίδευσης προς το μέλλον να παρέμβει μέσα κι έξω από την τάξη. Να υπερασπιστεί τη ζωή και τη δημοκρατία ενάντια στον φασισμό και τον σκοταδισμό, να απαιτήσει την τιμωρία των δολοφόνων.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να  δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που  διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Εφετείο Αθηνών καθώς και σε όλες τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα,  κηρύσσει 3ωρη, επιπλέον αυτής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., διευκολυντική  στάση εργασίας από ώρα 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. και  καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά.

 

ΑΔΕΔΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλλαγή ώρας στάσης εργασίας στις 7 Οκτωβρίου

για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Νέα ώρα: 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι του Λεκανοπεδίου στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που γίνεται στις 7 του Οκτώβρη 2020 στο Εφετείο της Αθήνας (ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής) κηρύσσει διευκολυντική Στάση Εργασίας από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου.

 

Σημείωση: Η παλιότερη απόφαση για στάση εργασίας 8:30πμ – 11:30πμ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Αλλαγή ώρας στάσης εργασίας στις 7 Οκτωβρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αφισσέτα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δίκη της ΧΑ 7.10.2020