Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ/ΝΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Τρίτη 23/2, 19.00

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, το Δ.Σ. της ΔΟΕ ΟΜΟΦΩΝΑ έχει αποφασίσει την κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ από τις διαδικασίες εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων που προβλέπονται στην σχετική Υ. Α. και ήδη, η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων έχει υπογράψει τη σχετική δήλωση της ΔΟΕ, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένο ότι στη μεγάλη πλειοψηφία των σχολείων, οι ειδικές συνεδριάσεις για την αξιολόγηση δεν θα πραγματοποιηθούν ελλείψει απαρτίας και επομένως η συγκρότηση των ομάδων και οι αξιολογικές διαδικασίες που προβλέπονται από την Υ.Α. δεν θα υλοποιηθούν.

Το Δ.Σ. του Α΄ Συλλόγου Εκπ/κών Αθηνών Π. Ε. έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση – απόφαση, συγκεκριμενοποιώντας τα πρακτικά βήματα που έχουμε μπροστά μας, για την υλοποίηση της απόφασης της ΔΟΕ.

Τούτων δοθέντων:

Καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους διευθύντριες/ντές και προϊσταμένες νηπιαγωγείων σε εγρήγορση και σταθερή επικοινωνία με τον Σύλλογο, καθώς και σε συμμετοχή στη διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, την Τρίτη 23/2, 19.00, στον σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/83064411072?pwd=QjF3RUw3REw3cDZKUXdXRStMMFUydz09

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης              Νίκος Αθανασόπουλος