ΔΟΕ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Όλοι την Πέμπτη 13 Μαΐου στις συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα. Στην Αθήνα Προπύλαια στις 19:00 Κάτω τα χέρια απ’ το 8ωρο.

Εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα δίνουμε μαζί τη μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο για το 10ωρο και τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο. Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, με σταθερό εργάσιμο χρόνο, αφορά όλους τους εργαζόμενους και δε θα σταματήσουμε να το διεκδικούμε.

Συνεχίζουμε μαζί, σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στην ιστορική πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους. Βροντοφωνάζουμε ενωμένοι: «κάτω τα χέρια από το αιματοβαμμένο 8ωρο»!

Όσο και να προσπαθούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου, το νομοσχέδιο για τη 10ωρη εργασία, ακόμα και 13ωρη εργασία(!), τις απλήρωτες υπερωρίες, το χτύπημα στα συνδικάτα και τις απεργίες, δεν πρόκειται να περάσει.
Προετοιμαζόμαστε για συνέχεια της δράσης μας με πανεργατική απεργία τις επόμενες μέρες.

Πρώτη άμεση απάντηση, σήμερα, Πέμπτη 13/5 και κλιμακώνουμε από την επόμενη εβδομάδα με νέο συλλαλητήριο και απεργιακό πρόγραμμα για ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά!

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο!