Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Όλοι στην απεργία της 16ης Ιούνη και τα συλλαλητήρια. Το απεργιακό ποτάμι της 10ης Ιούνη έστειλε το μήνυμα: Απεργία και αγώνας διαρκείας για να μην περάσει το αντεργατικό/αντισυνδικαλιστικό ν/σχ Χατζηδάκη

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές της 10ης Ιούνη στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα. Τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που στήριξαν το μπλοκ του Συλλόγου μας και θύμισαν με τη μαχητικότητά τους μέρες της μεγάλης απεργίας του 2006.

Η ωμή παρέμβαση στις εσωτερικές συλλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας είναι ένα μόνο δείγμα για ότι θα ακολουθήσει εάν περάσει αυτό το νομοθετικό τερατούργημα.

Το μήνυμα της απεργίας ήταν ξεκάθαρο:

Το νομοσχέδιο έκτρωμα δε διορθώνεται. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί! Ο «φρέσκος αέρας», η ελπίδα για τους εργαζόμενους βρίσκεται στον δικό τους αγώνα.
Όχι στα παζάρια για τα δήθεν «θετικά σημεία» του νομοσχεδίου και για τους «όρους» του Μεσαίωνα.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Ακόμα πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα, δυναμώνουμε το απεργιακό ποτάμι!

Η κυβέρνηση φέρνει το ν/σχ – τερατούργημα στη Βουλή τη Δευτέρα 14/6 και προετοιμάζεται να το ψηφίσει την Τετάρτη 16/6! Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε τη δύναμη να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το τερατούργημά τους!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ:

Προσυγκέντρωση 11.00 στα Προπύλαια και πορεία στο Σύνταγμα όπου συμμετέχουμε στη συγκέντρωση της ΔΟΕ και των συνδικάτων

(κατεβαίνουμε πάλι με ταμπούρλα, μπλούζες του Συλλόγου, σφυρίχτρες, αγωνιστική διάθεση, στο πανό του Συλλόγου)

Νέα συγκέντρωση στις 16.00 της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα              

 

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης              Νίκος Αθανασόπουλος