“Θερμή” υποδοχή από εκατοντάδες εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς στον Κυρ. Μητσοτάκη και την Κεραμέως – Μαζική η συμμετοχή στη σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων ΠΕ – ΕΛΜΕ – κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας (φωτορεπορτάζ)

«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν στον πρωθυπουργό και στην υπουργό παιδείας εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου, στο 1ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου. Η κυνερνητική φιέστα «τσαλακώθηκε» σε τέτοιο σημείο, ώστε τα συνθήματα των διαδηλωτών ακούγονταν μέσα στην αίθουσα με αποτέλεσμα να προκαλούν αμηχανία στον Κυρ. Μητσοτάκη και την Κεραμέως.

 

Την ίδια στιγμή, δεκάδες Σύλλογοι ΠΕ και ΕΛΜΕ

 πραγματοποίησαν σύσκεψη για τον συντονισμό και την οργάνωση της πάλης στο Θησείο. Ακούστηκαν προβληματισμοί και τοποθετήσεις και καταλήχθηκε πρόταση προς τους Συλλόγους ΠΕ και τις ΕΛΜΕ για αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης με στόχο την ανατροπή του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου και την κατάργηση στην πράξη του νόμου Χατζηδάκη. Σύντομα θα κυκλοφορήσει δελτίο τύπου της σύσκεψης.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με απόφασή του και στις δύο αυτές δράσεις.

 

Ο αγώνας συνεχίζεται με την κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, την Τρίτη 29/6, στις 13:00, στο Υπουργείο Παιδείας με την πανεκπαιδευτική συγκέντρωση.