Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Καταγγελία για την προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να βγάλουν παράνομη την απεργία στα ΗΛΠΑΠ και την Πολιτική Αεροπορία

Καταγγέλουμε την διοίκηση στα ΗΛΠΑΠ και την κυβέρνηση που στέλνουν το Σωματείο στα δικαστήρια επιδιώκοντας να βγάλουν παράνομη την αυριανή απεργία.

Αντίστοιχα καταδικάζουμε την προσφυγή της κυβέρνησης εναντίον των σωματείων των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και των τηλεπικοινωνιακών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με την απόφαση του δικαστηρίου να είναι ότι απαγορεύει την πραγματοποίηση της αυριανής απεργίας γιατί είναι παράνομη.

Ξεκαθαρίζουμε στην κυβέρνηση ότι δεν θα μπούμε στη λογική της νομιμότητας της αυριανής πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας που έχει προκηρυχτεί βδομάδες πριν. Η ένταση της καταστολής και της τρομοκρατίας, η απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης και της απεργίας δεν θα περάσουν!

Η αλληλεγγύη των εργαζομένων είναι το μεγάλο μας όπλο! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να μη φοβηθούν και να προσπεράσουν τις απειλές και την τρομοκρατία.

Με τους αγώνες μας να στείλουμε μαζικό – μαχητικό μήνυμα σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους, για αυξήσεις στους μισθούς και στις κοινωνικές παροχές, ενάντια στην ακρίβεια και στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης              Σπύρος Ντελέζος