Καλή σχολική χρονιά!

Το Δ.Σ. του Α΄ Συλλόγου Αθηνών εύχεται σε όλες και όλους τους συναδέλφους καλή σχολική χρονιά, με δύναμη, υγεία, δημιουργικότητα και αγωνιστική-συλλογική διάθεση.

Καλωσορίζουμε τους/τις νεοδιόριστους κι αναπληρωτές συναδέλφους, αλλά και όλους/ες τους/τις συναδέλφους που τοποθετούνται για πρώτη φορά φέτος στις σχολικές μας μονάδες, συνεχίζοντας το συλλογικό αγώνα για εργασιακή αξιοπρέπεια, σταθερή και μόνιμη δουλειά και ίσα δικαιώματα για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Μετά από ένα καλοκαίρι με όλες τις δυσκολίες και τα δραματικά γεγονότα που βιώνουμε όλοι μας και περισσότερο οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί, ευχόμαστε – και θα αγωνιστούμε γι’ αυτό – για πραγματικές λύσεις που θα σέβονται το περιβάλλον και την ανθρώπινη ζωή.

Μπορεί να μην είναι το σχολείο που ονειρευτήκαμε, ούτε η παιδεία που αγωνιστήκαμε και αγωνιζόμαστε, όμως, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στο όνειρο φτερά, θα σταθούμε δίπλα στους μαθητές μας, θα τους πάρουμε από το χέρι θ’ ανοίξουμε τα μάτια της ψυχής τους.

Τις επόμενες μέρες θα επικαιροποιήσουμε και θα προωθήσουμε  το πλαίσιο εργασιακών δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων καθώς και των αναπληρωτών. 

Με αυτές τις σκέψεις, ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο. Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μη διστάσετε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ.