Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης συνεχίζεται Πέμπτη 25/1, 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών Π.Ε.:

  • Χαιρετίζει τα μαζικά και δυναμικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 18 Γενάρη σε όλη τη χώρα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Καταγγέλλει την εισβολή της αστυνομίας σε Λύκειο της Κέρκυρας και τον αυταρχισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται το πανεκπαιδευτικό κίνημα. Η ιδιωτικοποίηση και το αόρατο χέρι της αγοράς που φιλοδοξούν να μετατρέψουν την εκπαίδευση σε εμπόρευμα συνοδεύονται από τη σιδερένια φτέρνα του κράτους. Το πανεκπαιδευτικό κίνημα δεν κάμπτεται από την κρατική καταστολή.
  • Απαντάμε στην αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 25 Γενάρη.

 

Κηρύσσουμε από μία (1) έως τρεις (3) ώρες διευκολυντική στάση εργασίας, στο τέλος της πρωινής και στην αρχή της απογευματινής ζώνης, για τη συμμετοχή των συναδέλφων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 25/1/2024 στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας για τη στάση εργασίας.

O πρόεδρος                          H Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                                  Άντα Παραφόρου