Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Στον αυταρχισμό, την αξιολόγηση, την ιδιωτικοποίηση της παιδείας απαντάμε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Πέμπτη 8/2, 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια (στο πανό του Συλλόγου)

Ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών Π.Ε.:

  • Χαιρετίζει τα μαζικά και δυναμικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την σε όλη τη χώρα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Καταδικάζει τα φαινόμενα αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και συνειδητής παραπληροφόρησης που σημειώνονται με ένταση σε όλη τη χώρα το τελευταίο διάστημα από τους διοικητικούς και εποπτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Παιδείας. Στελέχη εκπαίδευσης δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να επιβάλλουν στους/στις εκπαιδευτικούς την αξιολόγηση.
  • Καλεί όλα τα μέλη του να δηλώσουν (όσες και όσους δεν το έχουν πράξει ακόμα) τη συμμετοχή τους στην απεργία-αποχή ακολουθώντας τις ομόφωνες αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας.
  • Τώρα είναι η ώρα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας. Να βγούμε στο δρόμο μαζικά, δίπλα στους φοιτητές και τους μαθητές, να δείξουμε τη δύναμή μας! Απαντάμε στην αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου. Την Πέμπτη πρέπει να βουλιάξει η Αθήνα, να στείλουμε μήνυμα ανυποχώρητου πανεκπαιδευτικού αγώνα.

Κηρύσσουμε για την Πέμπτη 8/2 τρίωρη στάση εργασίας, από τις 8:00 έως τις 11:00, συμπληρωματική με τη στάση της ΑΔΕΔΥ (από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου), ώστε δηλώνοντας και τις δύο στάσεις ουσιαστικά απεργούμε. Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να κηρύξει κεντρικά συμπληρωματική στάση εργασίας διότι το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για το συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας για τη στάση εργασίας.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

O πρόεδρος                          H Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                                  Άντα Παραφόρου