Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Πέμπτη 22/2, 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια

Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση και την ιδιωτικοποίηση συνεχίζεται

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Πέμπτη 22/2, 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια (στο πανό του Συλλόγου)

Ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών Π.Ε.:

  • Χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικούς που συνεχίζουν για μια ακόμα εβδομάδα τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης.
  • Καλεί όλα τα μέλη του να δηλώσουν (όσες και όσους δεν το έχουν πράξει ακόμα, επιπλέον και όσους/ες ξεκίνησαν τη διαδικασία ατομικής αξιολόγησης) τη συμμετοχή τους στην απεργία-αποχή ακολουθώντας τις ομόφωνες αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας. Καλεί ιδιαίτερα, τις διευθύντριες/διεθυντές και προϊσταμένες νηπιαγωγείων να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία-αποχή.
  • Απαντάμε στην αδιαλλαξία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης με τη μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου.

Κηρύσσουμε από μία (1) έως τρεις (3) ώρες διευκολυντική στάση εργασίας, στο τέλος της πρωινής και στην αρχή της απογευματινής ζώνης, για τη συμμετοχή των συναδέλφων στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 22/2/2024 στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια. Με το παρόν ενημερώνεται η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης για τη στάση εργασίας.

 

O πρόεδρος                          H Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                                  Άντα Παραφόρου