Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Τετάρτη 13/3, 9:00, Ριανκούρ 85

Την Τετάρτη 13/3/2024 συζητείται στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, εξ αναβολής, η αίτηση ακύρωσης των συναδέλφων νεοδιόριστων κατά της απόφασης του Διευθυντή ΠΕ Α΄ Αθήνας με θέμα «Ανάκληση απόφασης μονιμοποίησης εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Α΄ Αθήνας».

Η ένδικη αυτή ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των αγώνων για την ακώλυτη και άμεση μονιμοποίηση των συναδέλφων νεοδιόριστων. Οι συγκεκριμένοι/ες νεοδιόριστοι/ες παραμένουν για τέταρτη (!!) συνεχόμενη χρονιά «δόκιμοι», καθώς το Υπουργείο Παιδείας επιδιώκει να επιβάλει ένα ιδιόμορφο καθεστώς εκβιασμού και ομηρίας για να προωθήσει την αξιολόγηση-χειραγώγηση-κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών.

Κηρύσσουμε 1-4 ώρες διευκολυντική στάση εργασίας (8πμ με 12μμ) για την Τετάρτη 13 του Μαρτίου 2024 για την παράσταση των εκπαιδευτικών την ώρα του διοικητικού εφετείου στην εκδίκαση των προσφυγών των νεοδιόριστων του 2020 και καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το χώρο του Διοικητικού Εφετείου, στις 9 π.μ., Λουίζης Ριανκούρ 85.

Με το παρόν, ενημερώνεται και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης για τη στάση εργασίας.

O πρόεδρος                          H Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                                  Άντα Παραφόρου