Έργα συναδέλφων του Συλλόγου μας : Η νύμφη της θάλασσας, της Σμαρώς Μανούδη

Η ΝΥΜΦΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ:ISBN:960-630-112-5

Κάτω από ένα βαθύ μπλε ουρανό ταξιδεύουν τρεις ιστορίες…
Η Νύμφη της Θάλασσας, η Πριγκίπισσα της Ερήμου, ο Πιερότος κινούν τα νήματα κάθε ιστορίας.
Η θάλασσα, η έρημος, η μαγική πόλη των καναλιών, είναι τρεις διαφορετικοί πόλοι, τρία διαφορετικά σημεία εκκίνησης των ηρώων, που έχουν επίσης διαφορετική πορεία και διαφορετικές κατευθύνσεις.
Τι κοινό υπάρχει ανάμεσά τους;
Είναι πρόσωπα που μεταμορφώνονται κατά την εξέλιξη του μύθου, πρόσωπα που αναζητούν τον αληθινό τους εαυτό, πρόσωπα που συνυπάρχουν κάτω από τον έναστρο ουρανό των ονείρων τους.
Είναι πρόσωπα που στεγάζονται κάτω από ένα βαθύ μπλε ουρανό.
Έναν ουρανό, που αντανακλά σαν τρίπτυχος καθρέφτης τις αξίες που συμβολίζουν: την αγάπη, την ελευθερία και τη δημιουργία.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πρώτο βιβλίο της σειράς ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟ που επεξεργάζεται τα θέματα της αγάπης,της ελευθερίας και της δημιουργίας.Πρόκειται για έργο που απευθύνεται σε παιδιά από οχτώ -εννέα ετών και νέους κάθε ηλικίας.

Η ΝΥΜΦΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ επεξεργάζεται την έννοια της αγάπης στο σημερινό κόσμο σε αντιδιαστολή με την έννοια της βίας έτσι όπως αυτή βιώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.

 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΜΑΝΟΥΔΗ ΣΜΑΡΩ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ:  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΡΟΥΤΣΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ :ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΕΡΓΕΝΤΑΝΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ :ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ(ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ -ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ)ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΡΦΗ (ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ -ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ(ενδεικτικά):

Αμαλίειο Ίδρυμα,Ελληνική Κοινότητα Παρισίων,Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών,Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο Άγιος Σέργιος,Παρίσι ,Νοσοκομείο Παίδων Α. Κυριακού κ.ά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:Αντίτυπα έχουν προσφερθεί σε κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς φορείς όπως Π.Ε. Ροδόπης,Νοσοκομείο Παίδων Α.Κυριακού(τμ. τεχνητού νεφρού) Αμαλίειο ΄Ιδρυμα,Χ.Ε.Ν. Ροδόπηςκ.ά.