Τακτική Γενική Συνέλευση Συλλόγου και εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 82η ΓΣ της ΔΟΕ

Οδηγίες για τη ΓΣ και την ψηφοφορία

 

Συνάδελφοι σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 30 Μάη πραγματοποιείται η ΓΣ του Συλλόγου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπρόσωπων για την 82η ΓΣ της ΔΟΕ. Σε σχέση με τις διαδικασίες θέλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω :

 

  1. Για την ημέρα της ΓΣ έχουμε εξασφαλίσει άδεια από την υπηρεσία για τα μέλη μας. Επομένως, η προσέλευση στη ΓΣ είναι υποχρεωτική. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα προβλήματα και η επίθεση που δεχόμαστε δεν αφήνουν περιθώρια για αποχή από τις μαζικές διαδικασίες. Απευθύνουμε έκκληση για έγκαιρη προσέλευση με βάση το πρόγραμμα (8.30 π.μ.) ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σωστά και στην ώρα τους και να μην μεταφέρουμε το πρόβλημα της αργοπορίας στη διαδικασία των αρχαιρεσιών όπου συνήθως παρατηρείται συνωστισμός κατά την έναρξη.
  2. Οι διαδικασίες της Γ.Σ. περιλαμβάνουν την εκλογή προεδρείου, τοποθετήσεις για την ΗΔ της ΔΟΕ και ψηφοφορίες για τα πεπραγμένα, τις προτάσεις και τα ψηφίσματα. Δεν έχουν προσκληθεί μέλη της ΔΟΕ, της ΑΔΕΔΥ, αιρετοί (που δεν ανήκουν στο σύλλογο) κλπ. και δεν θα δοθεί ο λόγος σε μη μέλη του Συλλόγου με βάση και αντίστοιχη απόφαση της ΔΟΕ.
  3. Οι συνάδελφοι για να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι στο Σύλλογο. Οι κάλπες ανοίγουν στις 1 μ.μ. και κλείνουν στις 6.30 μ.μ.
  4. Οι συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι από άλλες διευθύνσεις και επομένως δεν παρακρατήθηκε η συνδρομή τους από τη μισθοδοσία, όπως είχαμε επισημάνει και το Νοέμβριο, πρέπει να ειδοποιήσουν τον εκκαθαριστή τους να μην τους κρατήσει τη συνδρομή και να πληρώσουν στο Σύλλογο τα 32 € της συνδρομής για να έχουν δικαίωμα ψήφου. Όσοι συνάδελφοι έχουν πληρώσει ήδη τα 32€ το Νοέμβριο είναι αυτονόητο ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.
  5. Οι συνάδελφοι αναπληρωτές ΕΣΠΑ πρέπει να πληρώσουν συνδρομή 10€ για να έχουν δικαίωμα ψήφου. Όσοι από αυτούς πλήρωσαν το Νοέμβριο είναι αυτονόητο ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.
  6. Οι συνάδελφοι που είναι αποσπασμένοι από τη β/θμια και επιθυμούν να είναι μέλη του Συλλόγου μας έχουμε ήδη επισημάνει από το Νοέμβριο ότι πρέπει : α) Να δηλώσουν ότι δεν είναι μέλη της αντίστοιχης ΕΛΜΕ και ότι δεν ψήφισαν εκεί για ΔΣ ή για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ. β) Να πληρώσουν τη συνδρομή τους στο Σύλλογό μας (32€). Όσοι από αυτούς πλήρωσαν το Νοέμβριο είναι αυτονόητο ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι. Οι συνάδελφοι που δεν είναι ακόμη μέλη του Συλλόγου μας ούτε της ΕΛΜΕ και επιθυμούν να εγγραφούν τώρα έχουν τη δυνατότητα να το δηλώσουν έως την Τρίτη 28 Μάη, ώστε να ελεγχθούν τα αντίστοιχα στοιχεία και να αποφευχθούν περιπτώσεις διπλοψηφίας που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην εγκυρότητα των εκλογών.