Συνεχής μετάδοση από την ΕΡΤ ! Συνεχής συντονισμός με τη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ – Συνεχής παρουσία και μαζική συμμετοχή στην κατάληψη του ραδιομεγάρου

Συνδεθείτε με την παρακάτω διεύθυνση :

http://www.ert.gr/

http://www.thepressproject.gr/live/44219/Louketo-stin-ERT%20%20!!!!

ή εναλλακτικά :

http://www.zougla.gr/Controls/livecamera2/article/flash-camera-4

http://tvxs.gr/sites/default/manual_uploads/ertlive.php

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2013
6.00 μ.μ.
Συναυλία : Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ
Η συμφωνική μουσική με πινελιές από ιταλικές καντσονέτες, που θα παρουσίαζε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ στην προγραμματισμένη συναυλία της Ρόδου, που ακυρώθηκε πραξικοπηματικά.
7.00 μ.μ.
Συζήτηση : Η Δημοκρατία στο απόσπασμα
Ενώνουμε τις ιδέες μας για ένα κόσμο δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.
9.30 μ.μ.
Συναυλία: Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ & Χορωδία ΕΡΤ
Όταν οι λαοί αντιστέκονται, οι Μεγάλοι Δημιουργοί εμπνέονται. Και τότε επέρχεται η Γέννεσις:  Άξιον Εστί.
Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται, το Άξιον Εστί εμπνέει τους λαούς.
 
ΚΥΡΙΑΚΗ  14/6/2013
11.00 π.μ.
Δημιουργικό Παιχνίδι: Τα παιδία παίζει… στην ΕΡΤ!
Θεατρικό και βιωματικό παιχνίδι, εργαστήρια, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, παιχνίδια, χρώματα κι αρώματα … στον κήπο της  ΕΡΤ.
3.00 μ.μ
Λαϊκό Γλέντι: Συλλογικές κουζίνες και μουσικές της λαϊκής μας παράδοσης
Φέρνουμε το φαγητό μας, τα στρωσίδια μας και την καλή μας διάθεση και τρώμε, τραγουδάμε, χορεύουμε όλοι μαζί. Μοιραζόμαστε αγώνες, ψωμί κι αλάτι , σε ρυθμούς μαγευτικούς.
8.00 μ.μ.
Συναυλία: Λυρικοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν άριες και οπερέτες
9.30 μ.μ.
Μεγάλη Συναυλία: Καλλιτέχνες τραγουδούν για τη δημόσια τηλεόραση
Σας περιμένουμε όλες και όλους να ενώσουμε τις φωνές μας!
Η Χούντα τους δε θα περάσει.

Παρασκευή 14 Ιούνη, βράδυ : μεγάλη η συμμετοχή στη συναυλία που συνεχίζεται στο μέγαρο της ΕΡΤ. Για μια ακόμα φορά η digea  “έριξε” τον 902 !!

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ www.thepressproject.gr  :

Η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι την κρατούν ανοιχτή με την αλληλεγγύη χιλιάδων πολιτών. Παγκόσμια οργή για το λουκέτο με ΠΝΠ. Όλα δείχνουν κυβερνητική κρίση, καταιγιστικές οι πολιτικές εξελίξεις

*Οργή σε Ελλάδα, οργή παγκοσμίως για το λουκέτο στην ΕΡΤ με ΠΝΠ. Πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης και καταδίκης της κυβερνητικής πρακτικής.
* Περικυκλωμένο από ΜΑΤ το Ραδιομέγαρο, χιλιάδες αλληλέγγυοι μέσα. Μεγάλης έκτασης κινήσεις συμπαράστασης. Έληξε το τηλεσίγραφο κυβέρνησης-ΕΛΑΣ, φόβος για εισβολή *Κλεφτοπόλεμος Digea – 902 που προβάλλει την ΕΡΤ, απειλές Στουρνάρα προς όσα ΜΜΕ αναμεταδίδουν το πρόγραμμά της
* Συνεχίζεται η απεργία σε όλα τα ΜΜΕ το Σαββατοκύριακο
* Απειλές: «Αν συλληφθείτε θα χάσετε την αποζημίωση και δεν θα έχετε δικαίωμα υποβολής αίτησης για το νέο σχήμα». Προσπάθεια της κυβέρνησης για «μεταβατική» ΕΡΤ

 

 

Πέμπτη 13 Ιούνη, 3.30 μ.μ.

Μαζικότατη η απεργιακή συγκέντρωση μέσα και έξω από το μέγαρο της ΕΡΤ. Δεκάδες χιλιάδες απεργοί, ανάμεσά τους και πολλοί εκπαιδευτικοί με το πανό των Συλλόγων και ΕΛΜΕ. Αρκετοί συνάδελφοι της δευτεροβάθμιας πήραν το ρίσκο και απήργησαν αν και επιστρατευμένοι. Ο αγώνας συνεχίζεται ως τη νίκη. Πολύς κόσμος παραμένι στην κατάληψη του ραδιομεγάρου.

Συντονιζόμαστε , ενημερωνόμαστε από το συνεχές πρόγραμμα του σταθμού της ΕΡΤ που μεταδίδεται διαδικτυακά.

Οργανώνουμε τη συνεχή παρουσία μας στην κατάληψη του μεγάρου.

 

 

Τετάρτη, ώρα 2.50 π.μ.

 

Μια σύντομη ενημέρωση από μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται στο χώρο της κατάληψης

Μέχρι τις 11 μ.μ. ο κόσμος ήταν γύρω στις 3.000 στο μέγαρο. Μετά το κόψιμο του σήματος, η ροή του κόσμου πολλαπλασιάστηκε, η κυκλοφορία στη Μεσογείων έκλεισε και η κατάληψη μαζικοποιήθηκε πολύ ! Άπειρος κόσμος μέσα, έξω από το κτίριο, στη Μεσογείων κλπ. Τραγούδια, παλμός, συνθήματα δονούν την ατμόσφαιρα !

Η ΕΣΗΕΑ συνεδριάζει με πρόταση για 48ωρη. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ παίζουν ένα πινγκ πονγκ του τύπου “αν η ΕΣΗΕΑ πάρει απόφαση απεργίας, θα αποφασίσουμε γενική απεργία για την Πέμπτη”.

Ο Συντονισμός Σωματείων συνεδρίασε μέσα στο κτίριο, αποφάσισε να προχωρήσει σε ανακοίνωση όπου θα καταγγέλει το πραξικοπηματικό κλείσιμο, θα ρίχνει το σύνθημα της πτώσης της κυβέρνησης, θα καλεί σε άμεση κήρυξη γενικής απεργίας και θα καλεί σε συνεχή παρουσία στην κατάληψη και σε συγκεκριμένα συλλαλητήρια αύριο στις 12 και στις 6.

Είναι ακόμα σημαντικό να μπεί σε όλες τις ιστοσελίδες το λινκ με τη ζωντανή αναμετάδοση της ΕΡΤ. Ο 902 μεταδίδει το πρόγραμμα της ΕΡΤ ενώ η digea από την πλευρά της ρίχνει το ψηφιακό σήμα του σταθμού ! Πολλές ιστοσελίδες μεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η συνεχής παρουσία του κόσμου είναι η μόνη διασφάλιση ότι η αστυνομία δεν θα εκκενώσει το χώρο.

Η ανάγκη για συμπαράσταση είναι άμεση.

Όλοι και όλες κατεβαίνουμε στην ΕΡΤ !