Και όμως το είδαμε κι αυτό : σεμινάρια για την αξιολόγηση με είσοδο 80 ευρώ !!

Το ΕΚΠΑ οργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα για την αυτοαξιολόγηση ! Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 /1 στον …Πειραιά, απογευματινές ώρες. Μάλλον οι υπεύθυνοι του ΕΚΠΑ δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα από τις αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας απέναντι στην αξιολόγηση. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει…80 ευρώ !!

Δείτε αναλυτικά εδώ :

Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Αγωγή: 

Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα
 
Πόλη / Περιοχή Υλοποίησης – Πειραιάς
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου στην Προσχολική Αγωγή: Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης στη Σχολική Μονάδα», έχει ως σκοπό να συμβάλλει εποικοδομητικά στις ανάγκες επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών σχετικά με την επερχόμενη αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου στα Ελληνικά σχολεία με τη μέθοδο της αυτοαξιολόγησης, για το σχολικό έτος 2013 – 2014.
 
Σύμφωνα με την από 03-05-2013 υπουργική απόφαση, με την έναρξη του σχολικού έτους 2013 – 2014, η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας με τη μέθοδο της αυτοαξιολόγησης, θα εφαρμοστεί σε όλες τις σχολικές μονάδες Προσχολικής, Δημοτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο όσον αναφορά το αντικείμενο της αξιολόγησης της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου σε μονάδες Προσχολικής Αγωγής.
Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Προσχολικής Αγωγής, απασχολούμενους τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και σε αδιόριστους εκπαιδευτικούς και πιο συγκεκριμένα σε: 
Νηπιαγωγούς
Σχολικούς συμβούλους
Διευθυντές Σχολικών Μονάδων
 
Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στον Πειραιά στην αίθουσα εκδηλώσεων και επιμορφωτικών δράσεων του συνδέσμου αποφοίτων της Ιωνιδίου Σχολής Πειραιά, οδός Πραξιτέλους 236 έναντι Ελληνογαλλικής σχολής St. Paul και αρχαιολογικού μουσείου ΠειραιάΤα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινές σε απογευματινές ώρες.
 

Το κόστος συμμετοχής είναι 80 ευρώ. Το ποσό καταβάλλεται εφ άπαξ στην αρχή του Προγράμματος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ακολουθήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο: