Εκδήλωση για τα παιδιά των συναδέλφων – κοπή πίτας

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 12 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 106ου Δημ. Σχολείου Αθηνών.

 

Στη συνέχεια, στις 12.30 μμ τα παιδιά θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ιστορίες μέσα από το καπέλο»,  από τη θεατρική ομάδα «Μυστικοί Ταξιδευτές». Σας περιμένουμε, για να πιούμε ένα καφέ, να κόψουμε την πίτα μας, να χαρίσουμε στα παιδιά μας λίγες ώρες ψυχαγωγίας και χαράς.

 «ΙΣΤΟΡΙΕΣ…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ»  

 

Τρεις Μυστικοί Ταξιδευτές γυρίζουν από τόπο σε τόπο σώζοντας ιστορίες και παραμύθια από τη λήθη και σας παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση «Ιστορίες… μέσα από το Καπέλο». Όταν στο δρόμο συναντήσουν κάποιο σχολείο, ξεφορτώνουν τα πολλά βιβλία τους και βγάζουν μέσα από το καπέλο τις διηγήσεις που θα μοιραστούν με τα παιδιά.

 

Επί σκηνής αναζητούν τις απαντήσεις (αλλά και τις ερωτήσεις)καθώς και το μπαστούνι με την περίτεχνη λαβή που ταιριάζει με τα μάτια τους.Αναμετρώνται με τη μεγάλη τύχη αλλά και την συντριπτική ατυχία, χορεύουν ακόμα και με δεκανίκια και παίζουν με σκιές στον τοίχο, έχοντας πάντα πρόχειρη και κάποια παροιμία.

Τα κείμενα είναι διασκευές ιστοριών από τη συλλογή της Λιλής Λαμπρέλλη «10 και ένα παραμύθια σε εποχή κρίσης»