Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

27-03-2014

3ος Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας : «Στιγμιότυπα του σήμερα…για ένα καλύτερο αύριο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 1o 12/θέσιο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο) με την  υποστήριξη διαγωνισμός φωτότων Γραφείων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων της Α’ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθηνών προκηρύσσει Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:

 

«Στιγμιότυπα του σήμερα…για ένα καλύτερο αύριο».

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η γνωριμία των μαθητών με την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από την καταγραφή στιγμιότυπων της καθημερινής ζωής στην πόλη τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι μαθητές Δημοτικού Σχολείου και φοιτούν στις Δ’, Ε’ και Στ’ Τάξεις.

Κάθε μαθητής μπορεί να συμμετάσχει με μία φωτογραφία τυπωμένη σε φωτογραφικό χαρτί (όχι σε printer με μελάνι) διαστάσεων 13Χ18 ή 20Χ30. Στη φωτογραφία πρέπει επίσης να προσθέσει σύντομη λεζάντα.

Η φωτογραφία θα πρέπει να αποσταλεί τυπωμένη στην Ταχ. Δ/νση:

1ο 12/θέσιο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο), Μαρασλή 4 – Αθήνα, 10676,

καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

mail@1dim-uoa.att.sch.gr

Κάθε μαθητής θα πρέπει να γράφει το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό του, το σχολείο και την τάξη που φοιτά.

Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι έγχρωμη, πρωτότυπη, να έχει τίτλο και να αποσταλεί έως τις 16 Μαΐου 2014.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή.

Στους τρεις πρώτους νικητές του διαγωνισμού θα απονεμηθούν βραβεία και ανάλογα δώρα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο για τη συμμετοχή.

Τα έργα θα εκτεθούν στο χώρο του σχολείου (ή σε άλλο διαθέσιμο εκθεσιακό χώρο, ο οποίος θα ανακοινωθεί έγκαιρα) στο τέλος του διδακτικού έτους και δε θα επιστραφούν.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την αποδοχή από μέρους των διαγωνιζόμενων όλων των όρων που προαναφέρθηκαν.

Για πληροφορίες: 2107210835, κ.  Δήμητρα Μόκκα.

 

Η Διευθύντρια,

Γεωργία Πολυζώη

Comments are closed.