Συνεχίζεται η μάχη των σεμιναρίων : μαχητικότητα και αποφασιστικότητα από τους εκπαιδευτικούς – πούλμαν και συνοδεία ΜΑΤ από τους αξιολογητές (ενημερώνεται διαρκώς)

Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο. Με τουλάχιστον 6 μπλόκα, σε BkXkFLVIEAAwiBfόλες τις πύλες αλλά και σε άλλες πιθανές διόδους, οι εκπαιδευτικοί οργανωμένα απέκλεισαν από νωρίς το υπουργείο παιδείας.

Πριν ακόμα ξεκινήσει η συγκέντρωση, τα ΜΑΤ χτύπησαν και απώθησαν τους διοργανωτές για να μην στήσουν τη μικροφωνική μπροστά στην είσοδο.

Μάχη δόθηκε στο δεύτερο κεντρικό μπλόκο από την πίσω πλευρά της γέφυρας καθώς και στα μικρότερα μπλόκα που είχαν στήσει αντίστοιχα τα ΜΑΤ και οι εκπαιδευτικοί στα στενά πίσω από τη γέφυρα σε διάφορα σημεία.

Δια πυρός και σιδήρου

Μέσα από πολλές μικρές συγκεντρώσεις εκπαιδευτικών στις γύρω παρόδους, με συνοδεία ΔΙΑΣ και περιπολικών και ενώ τα ΜΑΤ χτυπούσαν, κλωτσούσαν και ψέκαζαν με χημικά τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς, δυο πούλμαν με συμβούλους διέσχισαν τα στενά πίσω από τη γέφυρα και μπήκαν στο υπουργείο παιδείας.

Ένταση δημιουργήθηκε και μέσα στο MALL καθώς μετά τα γεγονότα εκπαιδευτικοί και σύμβουλοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στην καφετέρια του καταστήματος !

το πανό του Συλλόγου στην κάτω πλευρά της διαδήλωσης προς το MALL
το πανό του Συλλόγου στην κάτω πλευρά της διαδήλωσης προς το MALL

Το αγωνιστικό ραντεβού ανανεώνεται για αύριο το πρωί στις 8 πμ. στα μπλόκα γύρω από το υπουργείο.

 

 Οι εκπαιδευτικοί καλούν σχολικό σύμβουλο να αποχωρήσει

 

DSCN4403

 

 

BkYs_KMCcAAZ_5m

 

 

 

 

 

DSCN4407

 

DSCN4416


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

 Φωτογραφίες από το μπλόκο των εκπαιδευτικών το Σάββατο 5 Απρίλη

DSC_0184

DSC_0181

100_5648

DSCN4429