Όλοι στην έκτακτη Γ.Σ. την Τετάρτη 14 Μάη, 7 μμ. στο 8ο- 106ο Δ.Σχ. Αθηνών (αίθ. εκδηλώσεων)

Ο Αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση – αυτοαξιολόγηση συνεχίζεται 

Όλοι στην έκτακτη Γ.Σ. την Τετάρτη 14 Μάη, 7 μμ. στο 8ο– 106ο Δ.Σχ. Αθηνών (αίθ. εκδηλώσεων)

Συνάδελφοι

Η μάχη για το μπλοκάρισμα και την ακύρωση της αυτοαξιολόγησης συνεχίζεται. Είναι πλέον κοινή παραδοχή ότι ο στόχος του μηχανισμού αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης είναι η νομιμοποίηση και η εφαρμογή της πολιτικής της κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών, της χειραγώγησης και του ανταγωνισμού των εκπαιδευτικών, της καθήλωσης – μείωσης μισθών και βαθμών και τελικά των απολύσεων. Γι αυτό, απέναντι στον αυταρχισμό και τα «εντέλεσθε» του υπουργείου, πρέπει να σταθούμε πιο αποφασισμένοι και πιο ενωμένοι από ποτέ.

Σε αυτή την κατεύθυνση :

1. Την Τετάρτη 14 Μάη, στις 7 μμ καλούμε σε έκτακτη ΓΣ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 8ου-106ου Δ.Σχ. Αθηνών (απέναντι από το Λαϊκό νοσοκομείο) με θέμα τον καθορισμό της στάσης μας και της τακτικής μας στην παραπάνω κατεύθυνση. Είναι μεγάλη ανάγκη να υπάρχει μαζική συμμετοχή στη ΓΣ ώστε συλλογικά και δημοκρατικά να καταλήξουμε σε κοινές αποφάσεις.

2. Μέχρι την Τετάρτη να επιδιώξουμε να ορίσουμε στάσεις εργασίας σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία του Συλλόγου μας ώστε να μπλοκάρουμε τη λειτουργία των ομάδων εργασίας.

3. Τα κείμενα- προτάσεις των παρατάξεων που  έχουν κατατεθεί στο ΔΣ έχουν σταλεί στα σχολεία ώστε την Τετάρτη να έρθουν ενημερωμένοι όλοι οι συνάδελφοι και στην ΓΣ να καταλήξουμε σε κείμενο που καταθέτουμε και ψηφίζουμε στους σύλλογους διδασκόντων που θα συνεδριάσουν με θέμα τη “γενική εκτίμηση της εικόνας του σχολείου”.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ