Α΄ Σύλλογος Αθηνών : ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Εκπαιδευτικών ΠΕ  στηρίζει τον συνάδελφο   Παύλο Αντωνόπουλο,μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και πρώην μέλος της ΟΛΜΕ , που δικάζεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, με τις ανυπόστατες κατηγορίες για αντίσταση κατά της Αρχής και συμμετοχή σε παράνομη συγκέντρωση.

 

Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά τη βάρβαρη πολιτική που συλλαμβάνει εκπαιδευτικό με την κατηγορία  ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση»,προκειμένου να διεξαχθούν οι φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, στις 8 Γενάρη 2014 χωρίς καμία ενόχληση!

 

Ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος είχε συλληφθεί δυο ώρες πριν την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδιναν εκπρόσωποι κομμάτων, οργανώσεων και συνδικάτων.

 

Το δικαίωμα στη διαδήλωση και στην οργανωμένη αντίδραση πνίγεται καθημερινά. Δε θέλουν πολίτες που να αγωνίζονται  ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και ΕΕ, αλλά με το νόμο και την τάξη να φοβίσουν και να λυγίσουν όσους αγωνίζονται για την αποτροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ