ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ : Όλοι στο συλλαλητήριο, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 5.30μμ έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εδώ και 20 μήνες παραδίδουν μαθήματα αγώνα και αξιοπρέπειας. Δε σταμάτησαν ακόμη και όταν τα ΜΑΤ εισέβαλαν τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο για να σιγήσουν τη φωνή τους, χωρίς να το καταφέρουν. Σε αυτούς τους 20 μήνες οι αγωνιζόμενοι της ΕΡΤ, έχουν δώσει φωνή σε όλη τη μαχόμενη κοινωνία μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, μέσα από την ΕΤ3 και το διαδίκτυο.

Είμαστε στο πλευρό τους, στον αγώνα που δίνουν για να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ άμεσα, με όλους τους εργαζόμενους και όλες τις υπηρεσίες. Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επαναλειτουργία της ΕΡΤ, χωρίς προαπαιτούμενα – χωρίς θολές σελίδες, σύμφωνα με τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων και την πρόταση που κατέθεσαν οι συνελεύσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, και τα σωματεία, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, που καλούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 5.30μμ έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγ. Παρασκευή.

Για να επιστρέψουν στις δουλειές τους όλοι οι απολυμένοι, για να πάρουμε πίσω όσα μας λεηλάτησαν τα τελευταία χρόνια. 

Το Δ.Σ.

 

ΕΚΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

 

Ταχ. Διεύθ.: Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 104 33, Αθήνα ■ Τηλ.: 210 88 36 918 ■

■Web Site: www.eka.org.gr ■ e-mail: eka.press@gmail.com