Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

28-04-2015

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΡΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Δευτέρα 4 Μάη, 6μμ, ΑΣΟΕΕ

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τη Διαγραφή του Χρέους σας  καλεί να συζητήσετε τη διακήρυξή μας αφίσα 11 Μάηκαι  να συμμετάσχετε σε αυτήν.

Σας ενημερώνουμε ότι στις  4 Μάη  θα διεξαχθεί  στην Αθήνα  η  γενική μας  συνέλευση στις 18.00 στην ΑΣΟΕΕ στο αμφιθέατρο Αντωνιάδη.

Σας καλούμε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε από κοινού τα βήματα για τη συγκρότηση Κινήσεων παντού με στόχο τη Διαγραφή του “Χρέους” ΤΩΡΑ και του Λαού μας και των άλλων Λαών.

Στη Συνέλευση επίσης θα συζητήσουμε και για την οργάνωση Συγκέντρωσης στις 11 του Μάη στην Αθήνα και όπου αλλού αποφασίσουμε, με αφορμή την πληρωμή δόσης προς το ΔΝΤ την ίδια μέρα,  απαιτώντας από την κυβέρνηση την παύση πληρωμών προς τους δανειστές και τη μονομερή διαγραφή του τοκογλυφικού και χιλιοπληρωμένου από το λαό μας  δημόσιου χρέους  

Για τη συμμετοχή σας στην επιτροπή , στη συνέλευση και την κινητοποίηση   δεν απαιτείται η πλήρης συμφωνία με τη διακήρυξή μας, αλλά η συμφωνία στη γενική της  κατεύθυνση.  

 

 

                      ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ  ΤΟ ΧΡΕΟΣ

         ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

                    ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

              ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΤΩΡΑ

Comments are closed.