Πρωτοβουλία για τη συνέχιση της Επιτροπής αγώνα Ζωγράφου για το ΟΧΙ μέχρι τέλους

ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

Δεν συνθηκολογούμε – Δίνουμε συνέχεια στην Ελπίδα

Την Κυριακή 5 Ιούλη λαός μας με την ψήφο του στο Δημοψήφισμα έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα εναντίωσης στους εκβιασμούς των δανειστών και στις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας από όπου κι αν προέρχονται!

Στο Δημοψήφισμα της 5 Ιούλη ψηφίσαμε ΟΧΙ στις νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. ΟΧΙ στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου. ΟΧΙ στη συνέχιση των πολιτικών που οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και στην ανέχεια, στη μετανάστευση. ΟΧΙ στη θηλειά θανάτου που επιβάλλουν οι «Θεσμοί» εδώ και πέντε χρόνια σε ολόκληρες γενιές εργαζομένων και νεολαίας στο όνομα ενός χιλιοπληρωμένου χρέους.

Ζωγραφιώτες και Ζωγραφιώτισσες,

Η απογοήτευση και η παγωμάρα πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην οργή! Ο αγώνας δεν ξεκινά από την αρχή. Το μήνυμα έχει δοθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο λαός μας δεν θα σκύψει εύκολα το κεφάλι. Όμως δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη: για να δούμε φως στο τούνελ, για να ξεπληρώσουμε εκείνους και εκείνες που στο παρελθόν έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης σε αυτό τον τόπο. Για να προσφέρουμε στις επόμενες γενιές, στα παιδιά μας ένα καθαρό ορίζοντα για να δημιουργήσουν και να δουν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα, πρέπει να αγωνιστούμε και να έρθουμε σε ρήξη με τα κατεστημένα συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας, πρέπει να προετοιμαστούμε για άλλους δρόμους από αυτούς που συνηθίσαμε.

ΟΧΙ στο νέο στραγγαλισμό του λαού μας, στους εκβιασμούς των ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ.

ΟΧΙ στα μνημόνια και στη λιτότητα από όπου και αν προέρχονται.

ΟΧΙ στο 3ο μνημόνιο στη συνθηκολόγηση της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Καλούμε σε:

 

  1. Ανοικτή Συνέλευση για τη συνέχιση της Επιτροπής Αγώνα μέχρι να δικαιωθεί το ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα, τη Δευτέρα 20.07 ώρα 19:30 στην Πλ. Τερζάκη.
  2. Συμμετοχή στις Συγκεντρώσεις ενάντια στο 3ο μνημόνιο, ξεκινώντας από την Τετάρτη 15.07 ώρα 19:30 στο Σύνταγμα.