Πέμπτη 26 Νοέμβρη : Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Πέμπτη 26 Νοέμβρη και ώρα 8.30 π.μ. στο 8ο – 106ο Δημ. Σχολείο Αθηνών (απέναντι από το Λαϊκό Νοσοκομείο).

Απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους τους συναδέλφους, να εκτιμήσουν την κρισιμότητα της περιόδου και να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική μας Συνέλευση. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι πολύ σημαντικές για την οργάνωση του κινήματος και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε γι’ αυτό η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη.

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης έχει εξασφαλιστεί άδεια μιας ημέρας για τα μέλη του Συλλόγου. Επομένως, η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική αλλά και επιβεβλημένη. Είναι γνωστό ότι με απόφαση της ΓΣ έχει καταργηθεί το βιβλίο παρουσιών στις ΓΣ καθώς διαπιστώθηκε ότι δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυνε. Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., το Δ.Σ., το προεδρείο, αλλά και οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου μπορεί να θέσει ζήτημα καταγραφής των παρόντων.

 

Πρόγραμμα της Γ.Σ.

  1. Ενημέρωση για τις τρέχουσες κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου
  2. Εκλογή προεδρείου
  3. Ενημέρωση αντιπροσώπων της 84ης Γ.Σ. της ΔΟΕ
  4. Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου – ψηφοφορία για την έγκρισή του
  5. Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου
  6. Τοποθετήσεις για τα πεπραγμένα του Δ.Σ., το διεκδικητικό πλαίσιο, το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου και προτάσεις για τη συνδικαλιστική χρονιά 2015 -2016. Προτάσεις για το πρόγραμμα δράσης του κλάδου στα πλαίσια του κύκλου ΓΣ που καλεί το ΔΣ της ΔΟΕ.
  7. Δευτερολογία προέδρου για τα πεπραγμένα
  8. Ψηφοφορίες για τα πεπραγμένα του Δ.Σ., και τις προτάσεις για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά.
    1. Ψηφίσματα.