Αποστολή υλικού για τους πρόσφυγες

Μετά από κάλεσμα του Συλλόγου μας, συγκεντρώθηκε υλικό βοήθειας για τους πρόσφυγες από σχολεία των Αμπελοκήπων (στην περιοχή του Ζωγράφου τα σχολεία συμμετείχαν στην αντίστοιχη πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων μετά και από δική μας απόφαση).

43 κούτες με υλικό για τους πρόσφυγες (σακίδια, κουβέρτες, τρόφιμα, είδη υγιεινής, είδη καθαριότητας, είδη φαρμακείου) συγκεντρώθηκαν. Το υλικό μεταφέρθηκε στην Ομάδα αλληλεγγύης προσφύγων της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της διανομής του στους πρόσφυγες. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τους γονείς που συνέβαλαν στην προσπάθειά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εργαζόμενους των μεταφορικών εταιριών που ανέλαβαν να μεταφέρουν δωρεάν το υλικό.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο που στείλαμε στην Ομάδα Αλληλεγγύης Προσφύγων της Α΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου.

 

Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε                                               Ζωγράφου  10/ 12/2015 

                                                                                                                                             Προς:

Ομάδα Αλληλεγγύης Προσφύγων της Α΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Θέμα: Αποστολή υλικού για τους πρόσφυγες

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι αποστείλαμε στη συλλογικότητά σας, την περασμένη Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 43 κούτες με υλικό για τους πρόσφυγες (σακίδια, τρόφιμα, είδη υγιεινής, είδη φαρμακείου). Το υλικό συγκεντρώθηκε από σχολεία των Αμπελοκήπων μετά από σχετική απόφαση του Συλλόγου μας. Επισυνάπτουμε και τη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Για το Δ.Σ.