Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

23-03-2016

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Αναστασίας Ν. Μαργέτη, ‘Τρίτοι από της Αληθείας’

exofilo_marg

Οι εκδόσεις-βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» προσκαλούν το αναγνωστικό κοινό στην παρουσίαση τηςποιητικής συλλογής της Αναστασίας Ν. Μαργέτη «Τρίτοι από της Αληθείας», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, ώρα 19:30, στον πολυχώρο «Αίτιον», στην Αθήνα, οδός Τζιραίων 8-10, πλησίον του σταθμού μετρό Ακρόπολης .

Το βιβλίο αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο από τριάντα τρία ποιήματα κατανεμημένα σε πέντε ενότητες. Στα πλαίσια υποκειμενικής προσέγγισης του στοχασμού αρχαίων και νεότερων φιλοσόφων επιχειρείται μία ποιητική σύνθεση, που συμπεριλαμβάνει στοιχεία προσωπικής εμπειρίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι ακαδημαϊκοί: Θανάσης Νάκας (Καθηγητής Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Λάμπρος Σταύρου (Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) και  Χαράλαμπος Μαγουλάς (Δρ. Επιστημών Γλώσσας, συγγραφέας). Συντονίζει ο Σίμος Παπαδόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής Θεατρολογίας Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης). Στην εκδήλωση θα ακουστούν ποιήματα με συνοδεία πιάνου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο μπορεί, όποιος ενδιαφέρεται, να βλέπει στην ιστοσελίδα:  http://anastasiamargeti.blogspot.gr/

H Αναστασία Μαργέτη, είναι δασκάλα, μέλος του Συλλόγου μας και υπηρετεί στο 106ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

πρόσκληση7

Comments are closed.