ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΥ AΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε-ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Χάρισε χρόνια ζωής δίνοντας μόνο 10λεπτά από την ζωή σου!!!

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Είναι γεγονός ότι στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αυτό που έχουμε και πρέπει να διαφυλάξουμε είναι η αλληλεγγύη μας, η αλληλοκατανόησή μας, η ανθρωπιά μας. Με αυτές τις σκέψεις ο Σύλλογος μας δημιούργησε πριν ένα χρόνο ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, για τις ανάγκες όλων μας. Η τράπεζα αίματος βρίσκεται στο ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟκαι έχει το όνομα του Συλλόγου μας. Ήδη αρκετοί συνάδελφοι ανακουφίσθηκαν από τους μικρούς καρπούς αυτής μαςτης προσπάθειας,και είναι καιρός αυτή την προσπάθεια να την ενισχύσουμε όλοι μας και να την δυναμώσουμε. Είναι σημαντικό σε μια δύσκολη στιγμή να ξέρεις ότι θα σηκώσεις το τηλέφωνο και από την άλλη πλευρά θα λάβεις ουσιαστική βοήθεια.

Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσήλθαν και έδωσαν «αίμα», στις δυο προηγούμενες αιμοδοσίες, ουσιαστικά κατέθεσαν την ψυχή τους… Όμως αυτή την στιγμή η τράπεζα αίματος έχει πολύ λίγες φιάλες, το μίνιμουμ που πρέπει να έχει για τους εθελοντές αιμοδότες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κανένα νέο αίτημα συναδέλφου. Διότι από την τράπεζα αίματος έχουν δικαίωμα λήψης βοήθειας, αν το απόθεμα επιτρέπει, όλοι οι συνάδελφοι, οι εθελοντές αιμοδότες και για τους πρώτους βαθμού συγγενείς τους.

Ας αναλογιστούμε όλοι μας ότι τα 10 λεπτά που χρειάζονται για μια αιμοδοσία, μπορεί να χαρίσουν πολλά χρόνια ζωής σε κάποιον συνάδελφό μας, που μπορεί να είμαστε και οι ίδιοι.

Αυτά τα 10 λεπτά από τον πολύτιμο προσωπικό μας χρόνο μπορούμε να χαρίσουμε και να γίνουν χρόνια, σε κάποιον συνάδελφό μας, αν επισκεφτούμε το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

(Mπορούμε να δώσουμε αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αρκεί να δηλώσουμε ότι το αίμα προορίζεται για την Τράπεζα αίματος του ΑΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  του Λαϊκού Νοσοκομείου.)

ΤΡΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2017

ΩΡΕΣ:8.30 -15.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γεωργία Πολυζώη 697 796 1922

Νίκος Δημητρίου  697 419 1736

Κατερίνα Σπηλιοπούλου  694 490 6877

 

 

Από την Επιτροπή Αιμοδοσίας

και

το Διοικητικό συμβούλιο

του Α ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε