Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

22-11-2017

Όλες-όλοι στην κινητοποίηση της 24ης Νοέμβρη στο υπουργείο παιδείας – συνολική ενημέρωση – όλες οι σχετικές αναρτήσεις συγκεντρωμένες

Την Παρασκευή 24 Νοέμβρη, στις 13.30, οργανώνεται από τη ΔΟΕ κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Η κινητοποίηση αυτή είναι καθοριστικής σημασίας καθώς κρίνεται όχι μόνο το αίτημα της δίχρονης υποχρεωτικής δημόσιας δωρεάν προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης αλλά και το μέλλον του  νηπιαγωγείου.

Η ΔΟΕ έχει κηρύξει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας, τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις τρεις πρώτες του απογευματινού. Ο Σύλλογός μας έχει κηρύξει συμπληρωματικά τρεις επιπλέον στάσεις εργασίας, επομένως, υπάρχει η δυνατότητα να αξιοποιηθεί μόνο η στάση της ΔΟΕ ή εναλλακτικά και οι δύο στάσεις εργασίας. Στη δεύτερη περίπτωση ο/η συνάδελφος δεν προσέρχεται στο σχολείο δηλώνοντας και τις δύο στάσεις εργασίας.

ΔΟΕ: κινητοποίηση την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, 1:30 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας για την προσχολική

ΔΟΕ: αφίσα για την κινητοποίηση της 24ης Νοέμβρη

A΄ Σύλλογος Αθηνών: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/11, 13.30

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ: Κρίσιμο σημείο της ιστορικής πορείας του Νηπιαγωγείου

 

Comments are closed.