A΄ Σύλλογος Αθηνών: Αλληλεγγύη στον λαό της Δυτικής Αττικής Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης.

Με αφορμή τις πρόσφατες φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική:

  • Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά  στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στη Μάνδρα και στη Ν. Πέραμο .
  • Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής από τη φονική πλημμύρα οργανώνοντας, παράλληλα μαζί με άλλα σωματεία, τη δράση μας για τη διεκδίκηση άμεσων μέτρων ανακούφισης για τους πληγέντες και για ουσιαστικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.
  • Καταδικάζουμε την εγκληματική στάση όλων των μέχρι σήμερα  κυβερνήσεων, της Περιφέρειας Αττικής και των Δημοτικών Αρχών, που ενώ γνώριζαν τον επείγοντα χαρακτήρα των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, ειδικά στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, ιεράρχησαν και υλοποίησαν έργα και υποδομές με μοναδικό γνώμονα την κερδοφορία του κεφαλαίου και όχι τις ανάγκες για την αξιοπρεπή ζωή των λαϊκών εργατικών οικογενειών.
  • Συμμετέχουμε στις προσπάθειες που γίνονται με στόχο την βοήθεια των πληγέντων συνανθρώπων μας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο  Εκπαιδευτικών ΠΕ Δυτικής Αττικής «Κώστας Βάρναλης» συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης όπως:

βρεφικά είδη,

πάνες,

μωρομάντηλα,

          γάλα εβαπορέ,

σεντόνια,

sleepingbags,

κουβέρτες,

γαλότσες και

 αδιάβροχα για ενήλικες και ανήλικους

 

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης (Τετάρτη 29-11-17) στον  ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων του 8ου και 106ου Δημ. Σχ. Αθηνών. Για πληροφορίες ,στα μέλη του ΔΣ .

Η πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

 

Σπηλιοπούλου Κατερίνα                                    Αθανασόπουλος Νίκος