Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Συμμετοχή στην κλήρωση ανάδειξης του εκπροσώπου του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε στο συνέδριο του Ι.Π.Ε.Μ – ΔΟΕ με θέμα: Δίχρονο δημόσιο, υποχρεωτικό νηπιαγωγείο, στο δρόμο των κοινωνικών αναγκών και των οραμάτων μας – Θεσσαλονίκη 22 και 23 Μαΐου 2018

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με το Ι.Π.Ε.Μ.-Δ.Ο.Ε., διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Δίχρονο δημόσιο, υποχρεωτικό νηπιαγωγείο, στο δρόμο των κοινωνικών αναγκών και των οραμάτων μας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, ώρα 16.30– 21:00 και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, ώρα 09:00 – 17:00  στο ξενοδοχείο Lazart.

Στο συνέδριο καλούνται να συμμετέχουν ένα μέλος κάθε Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. (μέλους της Δ. Ο. Ε.) και προκειμένου να αναδειχθεί ο εκπρόσωπος του συλλόγου μας στο συγκεκριμένο συνέδριο καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συλλόγου μας : asillogosathinon@gmail.com, έως την Τρίτη 15– 5 – 2018  και ώρα 19:00.

ΘΑ ΠΡΟΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Όποια/όποιος κληρωθεί θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το συνέδριο μεταφέροντας τις θέσεις του συλλόγου για την προσχολική αγωγή κι εκπαίδευση. Ο σύλλογος καλύπτει μέρος των εξόδων έως 200 ευρώ με αποδείξεις.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί δημόσια στο 1ο Δημ.Σχ.Ζωγράφου την Τετάρτη 16 Μαίου στις 13:30.

Η πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

 

Σπηλιοπούλου Κατερίνα                                    Αθανασόπουλος Νίκος