Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΗ:ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι,συναδέλφισσες

Σύμφωνα με τα  άρθρα 12,13,14,15, 16, 17, 18 και 19 του καταστατικού του Συλλόγου, καλούμε όλα τα μέλη μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μάη και ώρα 8.30π.μ. στο 8ο – 106ο Δημ. Σχολείο Αθηνών (δίπλα στο Λαϊκό Νοσοκομείο) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Εκλογή Προεδρείου
  • Τοποθετήσεις για τα πεπραγμένα του ΔΣ της ΔΟΕ και προτάσεις για την 87η Γ.Σ. της ΔΟΕ-Ψηφίσματα
  • Ψηφοφορίες για την έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ της ΔΟΕ και προτάσεις προς την 87η Γ.Σ. της ΔΟΕ-ψηφοφορίες επί των ψηφισμάτων

Διευκρινίσεις για τη Γενική Συνέλευση

    • Με το με αριθ.πρωτ.6268/17-4-20178 έγγραφό της η Διεύθυνση ΠΕ Α΄ Αθηνών χορηγεί άδεια μιας ημέρας «στους εκπαιδευτικούς του Α΄ Συλλόγου Αθηνών για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση». Επομένως, η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική αλλά και επιβεβλημένη. Είναι γνωστό ότι με παλαιότερη απόφαση της ΓΣ έχει καταργηθεί το βιβλίο παρουσιών στις ΓΣ καθώς διαπιστώθηκε ότι δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυνε. Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., το Δ.Σ., το προεδρείο, αλλά και οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου μπορεί να θέσει ζήτημα καταγραφής των παρόντων. Η άδεια αφορά τα μέλη του Συλλόγου, επομένως δεν αφορά τις περιπτώσεις των εκπαιδευτικών που με δική τους επιλογή δεν είναι μέλη του Συλλόγου.
    •  Στη Γενική Συνέλευση δεν θα κληθούν και δεν θα δοθεί ο λόγος σε μέλη ΔΟΕ, ΑΔΕΔΥ, ΙΠΕΜ – ΔΟΕ, αιρετούς, που δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας.
    • Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μέλη του συλλόγου μας να πάρουν μέρος μαζικά στη Γενική μας συνέλευση .Οι αποφάσεις που θα πάρουμε είναι σημαντικές για την οργάνωση των αγώνων μας ,την υπεράσπιση και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

Η πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

 

Σπηλιοπούλου Κατερίνα                                    Αθανασόπουλος Νίκος