Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

23-12-2018

Σχετικά με τα αναδρομικά των δώρων και την απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας

ΑΔΕΔΥ: Σχετικά με τα αναδρομικά των δώρων και την απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Συνάδελφοι,

Με αφορμή τα ερωτήματά σας, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τα αναδρομικά των δώρων και του επιδόματος αδείας, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Η απόφαση του ΣΤ’ τμήματος του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις για την περικοπή των δώρων έχει παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου για οριστική – τελική κρίση.
  2. Οι νομικοί μας σύμβουλοι, μόλις καθαρογραφεί και ανακοινωθεί η απόφαση του ΣΤ’ τμήματος θα λάβουν αντίγραφο, θα το μελετήσουν και αφού μας ενημερώσουν, θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες.
  3. Προς το παρόν ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καμία άλλη ενέργεια, πέραν της αίτησης για διακοπή της παραγραφής που σας είχαμε αποστείλει, την οποία, όσοι δεν την υπέβαλαν, μπορούν να την υποβάλουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ                          ΣΤΑΥΡΟΣ   ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

 

Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ενημέρωση για διεκδίκηση αναδρομικών.

 

Σχετικά με τις αιτήσεις διεκδίκησης αναδρομικών επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα, αδείας σας ενημερώνουμε τα εξής:

  • Οι αιτήσεις που συγκεντρώθηκαν ανά σχολική μονάδα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έχουν ήδη κατατεθεί από μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και κάθε αίτηση έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.
  • Οι αριθμοί πρωτοκόλλου, που φέρουν και το όνομα κάθε συνάδελφου, έχουν ήδη μοιραστεί στα σχολεία.
  • Συνάδελφος, ο οποίος δεν έχει παραλάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου που αντιστοιχεί στην αίτηση που παρέδωσε στον Σύλλογο, να απευθυνθεί ΑΜΕΣΑ στον Γραμματέα του ΔΣ Αθανασόπουλο Νίκο στο τηλ. 6973801835.
  • Όποιος συνάδελφος δεν έχει καταθέσει τη σχετική αίτηση και επιθυμεί να το πράξει θα πρέπει να μεταβεί στη Διεύθυνση και να την καταθέσει ατομικά. Η  προθεσμία είναι μέχρι 31/12/18

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη αίτηση εξασφαλίζει τη μη παραγραφή της δυνατότητας διεκδίκησης των αναδρομικών  για ένα εξάμηνο.

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης              Νίκος Αθανασόπουλος

Comments are closed.