Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Το ΔΣ του Α΄ Συλλόγου Αθηνών εκπαιδευτικών ΠΕ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια βουλευτή της ΝΔ να «δώσει στον αέρα», σε τηλεοπτικό κανάλι, το όνομα στελέχους της ΚΝΕ λέγοντας ότι χτύπησε αστυνομικό των ΜΑΤ στη διάρκεια της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ ενάντια στην επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα! Φυσικά  κανείς τους δεν «είδε» τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ μετά τη διαμαρτυρία τους στο Άγαλμα του Τρούμαν.

Ο σύγχρονος χαφιεδισμός έχει πάρει νέες διαστάσεις. Την κουκούλα αντικατέστησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα τηλεοπτικά κανάλια. Πριν τη συγκεκριμένη «καταγγελία», στέλεχος  της ακροδεξιάς οργάνωσης «Εθνικής Αλληλεγγύης», είχε  προχωρήσει με ανάρτηση σε «επικήρυξη» των διαδηλωτών, προσφέροντας το ποσό των 2.000 ευρώ  σε «όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ»! Την ίδια μέρα η ΝΔ και η διοίκηση της ΕΡΤ στοχοποίησαν δημοσιογράφο της ΕΡΤ, μέλος του ΠΑΜΕ Τύπου,  ο οποίος είχε αναρτήσει σε κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίες από τη σύγκρουση με τα ΜΑΤ με χιουμοριστικό σχολιασμό. Η διοίκηση της ΕΡΤ χαρακτήρισε «απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες ακραίες εκφράσεις που χρησιμοποίησε στέλεχος της ΕΡΤ, απαξιώνοντας το κράτος δικαίου»!

Τα γεγονότα αυτά δεν είναι τυχαία. Είναι φανερό πως η κυβέρνηση επιδιώκει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με το μαζικό κίνημα και όποιον αντιστέκεται. Ξέρουν πως το αντιλαϊκό πρόγραμμα της κυβέρνησης θα δημιουργήσει αντιστάσεις. Γι’ αυτό  χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να νομιμοποιήσουν στη συνείδηση των εργαζομένων, ακόμα και τους καταδότες. Όμως είναι γελασμένοι εάν νομίζουν πως θα τρομάξουν τους αγωνιστές. Απεναντίας προκαλούν ακόμα περισσότερο το λαϊκό αίσθημα. Οι μαζικοί λαϊκοί αγώνες θα είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτή την πολιτική.

 

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης              Νίκος Αθανασόπουλος