Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΘΕΑΤΡΟ: ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ, του Ευγένιου Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 6μ.μ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ, Πειραιώς 115, Γκάζι

Ο Ευγένιος Ιονέσκο μας περιγράφει στον “Ρινόκερο” μια μικρή πόλη στην οποία όλοι οι άνθρωποι μετατρέπονται βαθμιαία σε ρινόκερους, δηλαδή χάνουν την ανθρωπιά τους, αποκτηνώνονται και προσαρμόζονται στο κομφορμιστικό ρεύμα της εποχής τους με την ενσωμάτωσή τους στη νέα ζωώδη κυρίαρχη κατάσταση πραγμάτων.

 

 

«Καμία κοινωνία δεν κατάφερε να διώξει την μελαγχολία μας. Κανένα πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να μας απελευθερώσει από την οδύνη της ζωής, τον φόβο του θανάτου, την δίψα μας για τελειότητα, την απληστία μας για υλικά αγαθά και την ανάγκη να εκλογικεύουμε τα πάντα. Πως να αποδείξεις ένα νόημα εκεί που δεν βρίσκεις κανένα; Πως να αποδεχτείς την «τάξη» όταν αυτή είναι συνώνυμη με την αγριάδα;»

 

Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Έλλη Τρίγγου, Στέλιος Ιακωβίδης, Ροζαμάλια Κυρίου, Θάνος Μπίρκος, Πάνος Παπαδόπουλος, Αγγελική Τρομπούκη, Κωστής Μπούντας Aναστασία Στυλιανίδη.

Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής με SMS στο 6944906877: Κατερίνα Σπηλιοπούλου

Έχει γίνει κράτηση για 100 εισιτήρια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας