Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Κινητοποίηση στη Βουλή την Πέμπτη 30 Απρίλιου στις 13:00

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

Κινητοποίηση στη Βουλή την Πέμπτη 30 Απρίλιου στις 13:00

 

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νομοσχέδιο που, στην γραμμή όλων των προηγούμενων αντιεκπαιδευτικών πολιτικών, σαρώνει όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, οξύνει τις ταξικές ανισότητες, υποβαθμίζει και υπονομεύει παραπέρα τις μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, προωθεί την αξιολόγηση, την αύξηση του ορίου μαθητών ανά τμήμα, το εξεταστικό κάτεργο σε Γυμνάσιο και Λύκειο, τις αντιδραστικές αλλαγές στα προγράμματα σπουδών σε νηπιαγωγείο και δημοτικό.

Δε θα το επιτρέψουμε!

Οι σχεδιασμοί και η τακτική της κυβέρνησης πρέπει να καταδικαστούν απ’ όλη την κοινωνία. Το εκπαιδευτικό κίνημα δεν πρόκειται ούτε να αιφνιδιαστεί ούτε να φιμωθεί.

Δίνουμε άμεση και αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας!

 

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας ΔΟΕ-ΟΛΜΕ και στην κινητοποίηση των Συλλόγων ΠΕ και ΕΛΜΕ, την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 13:00 στη Βουλή.

 

Φοράμε μάσκες αλλά δεν μένουμε σιωπηλοί.

 

Καλούμε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να κηρύξει άμεσα απεργία-αποχή από κάθε αξιολογική διαδικασία.

Συνεχίζουμε με τις αποφάσεις των 77 εκπαιδευτικών σωματείων για Απεργία – Αποχή από κάθε διαδικασία αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης/αυτοαξιολόγησης.

 

O πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης              Νίκος Αθανασόπουλος