Τέταρτη αγωνιστική δράση/ενημέρωση γονέων από τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών και την Ένωση Γονέων του 7ου Διαμερίσματος, στο σχολικό συγκρότημα του Λαϊκού (φωτορεπορτάζ βίντεο)

 

Στη βάση των αγωνιστικών δράσεων του Α΄ Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογό μας και την Ένωση Γονέων 7ου Διαμερίσματος, την Παρασκευή 22/1/2021, μαζική αγωνιστική δράση/ενημέρωση γονέων στο σχολικό συγκρότημα των 8ου-106ου Δημ. Σχ. Αθηνών, του 9ου Ειδικού Σχολείου Αθηνών και των 12ου, 101ου και 132ου Νηπιαγωγείων Αθηνών.

Συμμετείχαν, πολλοί/ές συνάδελφοι/ισσες του σχολικού συγκροτήματος, με πανό και πικέτες, τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και η Ένωση Γονέων 7ου Διαμερίσματος . Ενημέρωση στους γονείς έγινε από το μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ Γιάννη Αναγνωσταρά, τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Παναγιώτη Καρβέλη, τον πρόεδρο του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Μαριόλη και το μέλος του Συλλόγου μας Μάκη Μπαρμπέρη.

Αντίστοιχες δράσεις ενημέρωσης θα πραγματοποιηθούν και στα υπόλοιπα σχολεία του Συλλόγου μας, σε μια προσπάθεια, να μετατραπούν οι είσοδοι των σχολείων μας σε εστίες αντίστασης και αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική. Για ανοιχτά, αλλά ασφαλή σχολεία. Για την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας και υγείας.

Να σημειώσουμε ότι τις τρεις τελευταίες ημέρες, έχουν σημειωθεί τρία κρούσματα σε σχολεία του Συλλόγου μας: μια νηπιαγωγός, μια δασκάλα και ένας μαθητής.

 

 

Συνέντευξη του Δημήτρη Μαριόλη στον OPEN