Έκτη αγωνιστική δράση/ενημέρωση γονέων από τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών και την Ένωση Γονέων Ζωγράφου, στο σχολικό συγκρότημα των 8ου-12ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου (φωτορεπορτάζ βίντεο)

Στη βάση των αγωνιστικών δράσεων του Α΄ Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογό μας και την Ένωση Γονέων Ζωγράφου, την Τετάρτη 19/5/2021, αγωνιστική δράση/ενημέρωση γονέων στο σχολικό συγκρότημα των 8ου-12ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου. Στην ενημέρωση εντάχθηκαν όλα τα ζητήματα της περιόδου, το αίτημα για ασφαλή και ανοιχτά σχολεία, για ενίσχυση της δημόσιας παιδείας και της δημόσιας υγείας, για αναδιάταξη της ύλης και των διδακτικών στόχων, για μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών, διορισμό/μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών, εφαρμογή της δίχρονης με αξιοπρεπείς συνθήκες και για κοινό αγώνα ώστε να μην περάσει το νομοσχέδιο έκτρωμα Χατζηδάκη.

 

 

Συμμετείχαν, μέλη του Συλλόγου μας και η Ένωση Γονέων Ζωγράφου. Ενημέρωση στους γονείς έγινε από τον γραμματέα του ΔΣ του Συλλόγου μας Νίκο Αθανασόπουλο, τον αντιπρόεδρο  Χρήστο Τρανό, τον πρόεδρο του Α΄ Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Μαριόλη και τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Γιάννη Μπουνάκο. Αντίστοιχες δράσεις ενημέρωσης έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλα σχολεία του Συλλόγου μας.

 

 

 

Ενημέρωση από το ΔΣ του Α΄ Συλλόγου Αθηνών

Συνθήματα

Ενημέρωση από την Ένωση Γονέων Ζωγράφου