Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

11-06-2021

Μαζική η ΓΣ του Α΄ Συλλόγου Αθηνών και πορεία στο Δημαρχείο Ζωγράφου (φωτορεπορτάζ και βίντεο)

Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απογευματινή ΓΣ του Συλλόγου μας, την 9η Ιούνη, οι εκπαιδευτικοί έδωσαν το μήνυμα της ενότητας και της αποφασιστικότητας του Συλλόγου, αλλά και της αγωνιστικής διάθεσης ενάντια στο ν/σχ – έκτρωμα του Χατζηδάκη. Το μήνυμα του αγώνα για το αυτονόητο δικαίωμα του Συλλόγου μας να πραγματοποιήσει τις συλλογικές δημοκρατικές του διαδικασίες (ΓΣ και εκλογές) ενάντια στο μέτωπο κυβέρνησης-υπουργείου παιδείας, διοίκησης, δημοτικών αρχών, κυβερνητικού συνδικαλισμού. Η ΓΣ πραγματοποιήθηκε και έσπασε στην πράξη την πρωτοφανή «απαγόρευση» του Δήμου να μην παραχωρηθεί ούτε καν αύλειος χώρος των σχολείων μας! Δεν υποτασσόμαστε και δεν αποδεχόμαστε την κατάργηση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων!

Ακολούθησε πορεία στο Δημαρχείο Ζωγράφου, το οποίο οι διαδηλωτές κατήγγειλαν για τη στάση του να μην παραχωρήσει χώρους στα σχολεία μας για τη διενέργεια ΓΣ και εκλογών.

 

Comments are closed.