ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΥ AΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε: Χάρισε χρόνια ζωής δίνοντας μόνο 10 λεπτά από την ζωή σου!

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Ο Σύλλογος μας,όπως γνωρίζετε, δημιούργησε πριν μερικά χρόνια ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, για τις ανάγκες όλων μας. Η τράπεζα αίματος βρίσκεται στο ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και έχει το όνομα του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν και έδωσαν αίμα, στις  προηγούμενες αιμοδοσίες και έτσι μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάποιων συναδέλφων.

Όμως αυτή την στιγμή η τράπεζα αίματος έχει πολύ λίγες φιάλες, ούτε καν το ελάχιστο που απαιτείται  για τους εθελοντές αιμοδότες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κανένα νέο αίτημα συναδέλφου. Διότι από την τράπεζα αίματος έχουν μεν δικαίωμα λήψης βοήθειας, αν το απόθεμα επιτρέπει, όλοι οι συνάδελφοι, αλλά προτεραιότητα έχουν οι εθελοντές αιμοδότες τόσο για τους ίδιους όσο και για τους πρώτους βαθμού συγγενείς τους.

Ας αναλογιστούμε όλοι μας ότι τα 10 λεπτά που χρειάζονται για μια αιμοδοσία, μπορεί να χαρίσουν πολλά χρόνια ζωής σε κάποιον συνάδελφό μας, που μπορεί να είμαστε και εμείς οι ίδιοι.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες , είναι ανάγκη να ενισχύσουμε την Τράπεζα αίματος του Συλλόγου  μας.

Ας επισκεφτούμε το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, έχοντας απαραίτητα μαζί μας αστυνομική ταυτότητα και Α.Μ.Κ.Α

(Mπορούμε επίσης να δώσουμε αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αρκεί να δηλώσουμε ότι το αίμα προορίζεται για την Τράπεζα αίματος του Α ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  του Λαϊκού Νοσοκομείου-Α.Μ. 14670).

Επισυνάπτουμε το ερωτηματολόγιο που ζητηθεί από τους αιμοδότες να συμπληρώσουν ώστε να γνωρίζουμε αν μπορούμε να δώσουμε αίμα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΙΜΟΔΟΤΗ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΕΟ