Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Αναπληρώτριες – αναπληρωτές: Γραφτείτε στον Σύλλογο

 

Πως θα γραφτώ στον Σύλλογο;

 

 

Καταθέτοντας τη συνδρομή σου. Για τους μόνιμους η συνδρομή είναι 27 ευρώ και η παρακράτηση γίνεται από την ενιαία αρχή πληρωμών. Αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει για τους αναπληρωτές, επομένως πρέπει ο ίδιος/η ίδια να καταθέσεις τη συνδρομή σου. Για τους/τις αναπληρωτές/τριες η συνδρομή είναι 15 ευρώ.

Σας προτρέπουμε να συγκεντρώσετε ανά σχολική μονάδα ή συγκρότημα τις συνδρομές σας και να καλέσετε την ταμία για να σας δώσει αποδείξεις.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσουν το αντίτιμο της συνδρομής στον λογαριασμό του Συλλόγου:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR0201715580006558160742944

Στην αιτιολογία να αναγραφεί το όνομα στο οποίο έγινε η κράτηση, ονοματεπώνυμο και να σταλεί ένα sms στο τηλέφωνο της Άντας Παραφόρου (6974021731) με το ονοματεπώνυμο και το σχολείο του μέλους. Και σε αυτή την περίπτωση, θα πάρετε σχετική απόδειξη.

Σχετικά με τα δικαιώματά σας, ο Σύλλογος έχει δημοσιεύσει φυλλάδιο που μπορείτε να το βρείτε εδώ: Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Δικαιώματα αναπληρωτών.

 

Γιατί να γραφτώ στον Σύλλογο;

Γιατί όλα τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις που απολαμβάνουμε ως τώρα στο δημόσιο σχολείο είναι αποτέλεσμα σκληρών συλλογικών αγώνων στους οποίους και ο δικός μας Σύλλογος ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή.

Γιατί ό,τι διεκδικούμε, ό,τι δεν έχουμε κατακτήσει, το διεκδικούμε συλλογικά, όλοι/ες μαζί. Και ο Σύλλογος έχει σημαντικό λόγο και ρόλο σε αυτό. Ο Σύλλογος είμαστε όλες και όλοι εμείς!

Γιατί η συλλογική μας δύναμη είναι το μόνο μας όπλο. Δεν έχουμε παρά ο ένας τον άλλον, η μία την άλλη. Η ενότητά μας και η συλλογική φωνή μας είναι ο Σύλλογός μας. Κανένας και καμία δεν πρέπει να μένει μόνος/η.

Γιατί σε περίπτωση δίωξης συναδέλφων, ο Σύλλογος υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται τα μέλη του. Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι υπερασπιζόμαστε εκπαιδευτικούς οι οποίοι συστηματικά ή με πρόθεση παραβιάζουν στοιχειώδη δικαιώματα παιδιών ή γονέων. Πάντα όμως ήμασταν σταθερά και αποτελεσματικά στο πλευρό κάθε συναδέλφου και συναδέλφισσας με επιτυχή αποτελέσματα.

Γι’ αυτούς τους λόγους κι άλλους τόσους, σας προτρέπουμε να καταθέσετε τη συνδρομή σας και να γίνετε μέλη του Συλλόγου μας. Τα σχολεία μας, είναι τα σχολεία των Αμπελοκήπων, του Ζωγράφου, των σχολείων που βρίσκονται στα Νοσοκομεία Παίδων και τα Πειραματικά. Σε περίπτωση που υπηρετείτε σε σχολείο του Συλλόγου μας και, ταυτόχρονα, σε σχολείο άλλων Συλλόγων πρέπει να επιλέξετε έναν από τους δύο Συλλόγους.

 

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                         Σπύρος Ντελέζος