ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του αιρετού Τάκη Ρουμπή

Τάκης Ρουμπής                                               Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2013

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄Αθήνας

Τηλ.: 6977393115

E-mail: takisroumpis@yahoo.gr                           ΠΡΟΣ: Δ.Σ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΟΙΝ.:ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

                   ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

12/02/2013

 

ΘΕΜΑ 1ο: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ

 

Υποβλήθηκαν τρεις αιτήσεις. Μία αίτηση ΠΕ70 (πρόγραμμα ΕΚΠΑ-εκπαίδευση παιδιών Ρομά), μία αίτηση ΠΕ19 (ωρομίσθιος σε σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) και μία αίτηση ΠΕ06 (αφορούσε εμπορική δραστηριότητα). Ικανοποιήθηκαν οι δύο πρώτες αιτήσεις καθώς πληρούσαν τις προϋποθέσεις (εκτός εργασιακού ωραρίου και μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα). Το συμβούλιο δεν έκανε δεκτή την τελευταία περίπτωση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

 

Καλύφθηκε μία κενή θέση (περιοχή Κέντρου) για υπερωριακή διδασκαλία, για μία ώρα την ημέρα και συνολικά πέντε ώρες την εβδομάδα.

Εξετάζονται κατά προτεραιότητα αιτήσεις εκπαιδευτικών που έχουν τα προσόντα του άρθρου 21 παρ. 1.3 του Ν.3699/2008 (μεταπτυχιακές σπουδές – μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή) και σε περίπτωση έλλειψης αυτών, αιτήσεις ενδιαφερομένων με προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ τουλάχιστον ενός διδακτικού έτους.

 

ΘΕΜΑ 3ο: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

 

Τοποθετήθηκε προσωρινά, ύστερα από αίτηση της, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 που επέστρεψε από το εξωτερικό στο 60ο Δ.Σ Αθηνών.

 

ΘΕΜΑ 4ο: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Χορηγήθηκε σε όλους τους συναδέλφους που υπέβαλαν αιτήσεις (μία ΠΕ08, μία ΠΕ32, δύο ΠΕ70 και δύο ΠΕ11) καθώς πληρούσαν τις προϋποθέσεις (επικυρωμένοι τίτλοι ελληνικών Πανεπιστημίων ή τίτλοι εξωτερικού με αναγνώριση, όπως απαιτείται, από ΔΟΑΤΑΠ).

 

ΘΕΜΑ 5ο: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

 

Τοποθετήθηκε ως Προϊσταμένη στο 35ο Νηπιαγωγείο Αθηνών, ύστερα από αίτηση της, η συνάδελφος Δούκη Αντωνίνα με θητεία έως 31/07/2015 (με οργανική θέση).

 

ΘΕΜΑ 6ο: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

 

Τοποθετήθηκε από τον αξιολογικό πίνακα στο 73ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών η συνάδελφος ΠΕ70 Κυριακοπούλου Ελένη με θητεία έως 31/07/2015.

 

ΘΕΜΑ 7ο: ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Αποσπάστηκαν, ύστερα από αίτησή τους για την κάλυψη νέων λειτουργικών κενών, εφτά συνάδελφοι ΠΕ70, τρεις ΠΕ60 και δύο ΠΕ11 σε σχολεία της Α΄ Διεύθυνσης (πλεόναζαν στα σχολεία που είχαν τοποθετηθεί ύστερα από επιστροφές εκπαιδευτικών).

 

Τάκης Ρουμπής

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας