Συνδρομή του Συλλόγου για το συνδ. έτος 2012-13

      Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

H ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο για το συνδικαλιστικό έτος 2012-2013 είναι 32 ευρώ και θα παρακρατηθεί  σε δύο ισόποσες δόσεις των 16 ευρώ, σε καθέναν από τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που είναι μέλη του συλλόγου μας. Από το ποσό αυτό, τα 27€ αποδίδονται στη ΔΟΕ για να αναγνωρίζεται ο Σύλλογος ως μέλος της, ως οικονομικά τακτοποιημένος Σύλλογος, που μπορεί να συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες της ΔΟΕ (κινητοποιήσεις, απεργίες, Ολομέλειες Προέδρων της χώρας, Γενικές Συνελεύσεις της ΔΟΕ, συνδικαλιστική κάλυψη κλπ ) και τα 5 € παραμένουν στο Σύλλογο. Τα ποσά δε διαχωρίζονται αλλά αποτελούν ενιαίο ποσό συνδρομής.

Ωστόσο ο σύλλογος έχει πάρει σαφή θέση και απαιτεί από τη ΔΟΕ να μειώσει κι άλλο τo ποσό της συνδρομής, στη λογική της πλήρους διαφάνειας και ελέγχου των οικονομικών της και της περικοπής κάθε περιττού εξόδου. Αλλά η αλλαγή αυτή δεν εξαρτάται από τον ίδιο το Σύλλογο, αλλά από τη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων της ΔΟΕ που πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο.

Όσοι-ες συνάδελφοι δεν επιθυμούν να είναι μέλη του συλλόγου, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετική δήλωσή τους στο φαξ (2107488424) – επισυνάπτεται σχετική φόρμα – μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, ώστε να μην τους γίνει η παρακράτηση της συνδρομής. Τα μέλη του συλλόγου συμμετέχουν με άδεια στις τακτικές Γ.Σ. που πραγματοποιούνται συνήθως Νοέμβριο και Ιούνιο κάθε έτους. Σε διαφορετική περίπτωση εργάζονται κανονικά.

       Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

       Στην εποχή της κρίσης και της κοινωνικής λεηλασίας, της έντασης του πολιτικού αυταρχισμού, της προσπάθειας εφαρμογής της αξιολόγησης-χειραγώγησης-απολύσεων, των διοικητικών αυθαιρεσιών και διώξεων συναδέλφων, καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες σε ενότητα και συσπείρωση στο Σύλλογο, για να προασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τα εργασιακά μας δικαιώματα.

 

Κανένας συνάδελφος και συναδέλφισσα εκτός Συλλόγου.

Κανένας συνάδελφος μόνος του απέναντι στη δίνη της κρίσης που δυναμώνει.

Η δύναμή μας είναι η αλληλεγγύη, η συμμετοχή, η συλλογικότητα, ο Σύλλογος.