Μεγάλη καμπάνια για την αντιφασιστική εκδήλωση στου Ζωγράφου

Τα σωματεία, οι φορείς και οι συλλογικότητες, εντείνουν τη δράση τους μπροστά στην αντιφασιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκέμβρη στου Ζωγράφου :

(Εκδήλωση – συζήτηση : Το λαϊκό κίνημα ενάντια στο φασισμό και τις αντιλαϊκές πολιτικές)

 

Στους εργασιακούς χώρους και τις γειτονιές πραγματοποιούνται εξορμήσεις ενημέρωσης και αφισοκολλήσεις, ενώ μεγάλα πανό κρεμάστηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης. Παρεμβάσεις ενημέρωσης έγιναν και στις ΓΣ των εκπαιδευτικών που έτσι κι αλλιώς αποτελούν δυο από τους βασικούς διοργανωτές της εκδήλωσης.

Είναι η πρώτη φορά που όλα τα σωματεία της πόλης, καθώς και μια σειρά από φορείς και συλλογικότητες συγκλίνουν σε μια κοινή δράση τέτοιας εμβέλειας και κοινωνικοπολιτικής σημασίας. Τα σωματεία και οι φορείς φιλοδοξούν η εκδήλωση να έχει μαζικότητα, να γίνει μια ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση και να αποτελέσει κεντρικό γεγονός για την πόλη του Ζωγράφου.

Ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία που τα κοινωνικά δικαιώματα και οι λαϊκές κατακτήσεις πλήττονται από τις πολιτικές κυβέρνησης –  ΕΕ – ΔΝΤ, τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για μια νέα αντεπίθεση του λαϊκού κινήματος.