Για τις ανακοινώσεις των παρατάξεων του Συλλόγου μπορείτε να ενημερώνεστε από τους παρακάτω συνδέσμους των κεντρικών τους σελίδων:

Εκπαιδευτικά Περιοδικά:

Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτική Λέσχη

Θέματα Παιδείας

16-02-2014

Μαζική συμμετοχή και ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκδήλωση των σωματείων και φορέων του 7ου διαμερίσματος ενάντια στο φασισμό

Γεμάτη η αίθουσα εκδηλώσεων στο Κοργιαλένιο το Σάββατο 15 Φλεβάρη, στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Φασισμός, δικτατορία και δημοκρατία στην Ελλάδα, από το μεσοπόλεμο ως σήμερα». Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Λυμπεράτος Μιχάλης, διδάσκων στο Πάντειο, ο Μαργαρίτης Γιώργος, καθηγητής σύγχρονης ιστορίας στο Α.Π.Θ. και ο Παπαστράτης Προκόπης, καθηγητής ιστορίας στο Πάντειο.

2014-02-15_19-26-14_882

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι παρακάτω φορείς : Α΄ Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε., Β΄ ΕΛΜΕ, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Σωματείο Εργαζομένων Γηροκομείου, Αντιφασιστική Κίνηση 7ου Διαμερίσματος, Δίκτυο Αντίστασης και αλληλεγγύης 7ου διαμερίσματος, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό 7ου Διαμερίσματος

 

 

 

Επίσης συμμετείχαν : Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων, Πρωτοβουλία αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας σχολείων Ερυθρού

Στην εκδήλωση πήραν το λόγο εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι και πολίτες της περιοχής, η εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων, ενώ σε κοινούς αγώνες για τα θέματα της υγείας και της υπεράσπισης του ΙΚΑ κάλεσε γιατρός της περιοχής μας.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε το παρακάτω βίντεο

 

 

Comments are closed.