ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νο 48 του αιρετού Γιώργου Χρόνη

       ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ         ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ  2014

Την Τρίτη 23-12-2014 συνεδρίασε το ΑΠΥΣΠΕ Αττικής. Συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα.

Χορήγηση 2ης ειδικότητας:    Εγκρίθηκαν 2 αιτήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 70 από Β΄ Αθήνας και Γ΄ Αθήνας για χορήγηση 2ης ειδικότητας Π.Ε. 10 και Π.Ε. 13 αντίστοιχα.

Απορρίφτηκαν 2 αιτήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 70 από Πειραιά και Α΄ Αθήνας για χορήγηση 2ηςειδικότητας Π.Ε. 18.41 επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

 

Άδειες άνευ αποδοχών:      Εγκρίθηκαν 3 αιτήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 11, Π.Ε. 60 και Π.Ε. Ο6 από Α΄ Αθήνας, Πειραιά και Α΄ Αθήνας για χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών για οικογενειακούς λόγους, για λόγους υγείας συγγενικού της προσώπου και για προσωπικούς λόγους αντίστοιχα.

Απορρίφτηκαν 2 αιτήσεις εκπαιδευτικών Π.Ε 20 και Π.Ε 19 από Δ΄ Αθήνας και Α΄ Ανατολική Αττική αντίστοιχα. Οι 2 αιρετοί ψηφίσαμε υπέρ της χορήγησης άδειας άνευ αποδοχών.

Εγκρίθηκε η αίτηση διακοπής άδειας άνευ αποδοχών εκπαιδευτικού Π.Ε 70 από Α΄ Αθήνας λόγω απόσπασής του στο εξωτερικό.

 

Απαλλαγές καθηκόντων:     Εγκρίθηκε  αίτηση εκπαιδευτικού Π.Ε 70 από Ανατολική Αττική για απαλλαγή καθηκόντων Προϊσταμένου 3/θέσιου Ειδικού Σχολείου λόγω απόσπασής του στο εξωτερικό.

Απορρίφτηκαν 2 αιτήσεις Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων από Α΄ Αθήνας και Πειραιά και μιας Υποδιευθύντριας από Β΄ Αθήνας για απαλλαγή καθηκόντων λόγω της αξιολόγησης. Οι 2 αιρετοί ψηφίσαμε υπέρ της απαλλαγής τους ζητώντας και από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου να πράξουν το ίδιο όπως είχαν κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Δεν το δέχτηκαν για να μη διαταραχτεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων όπως δήλωσαν.

Παραπέμφθηκε σε επόμενη συνεδρίαση αίτηση υποδιευθύντριας από Α΄ Αθήνας για απαλλαγή καθηκόντων της( οικογενειακοί λόγοι ) προκειμένου να ζητηθούν περισσότερες διευκρινίσεις.

 

Συμπλήρωση διδακτικού ωραρίου:     Εκπαιδευτικός Π.Ε. 19 από Γ΄ Αθήνας με 22 ώρες διδακτικό έργο θα συμπληρώνει το ωράριό του με 2 ώρες διοικητικό έργο αντί ενισχυτικής διδασκαλίας.

Εκπαιδευτικός Π.Ε. 05 από Δυτική Αττική θα συμπληρώνει το ωράριό της με 2 ώρες διοικητικό έργο αντί ενισχυτικής διδασκαλίας.

Εκπαιδευτικός Π.Ε. 05 με διάθεση στον Πειραιά θα συμπληρώνει 4 ώρες σε σχολική μονάδα με αίτησή της.

Εκπαιδευτικός Π.Ε. 60 με διάθεση στην Ανατολική Αττική θα κάνει 24 ώρες διοικητικό έργο στη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Εκπαιδευτικός Π.Ε. 19 από Δ΄ Αθήνας με 4 ώρες σε σχολική μονάδα θα συμπληρώνει το ωράριό της με 17 ώρες διοικητικό έργο στη Διεύθυνση Δ΄ Αθήνας.

Εκπαιδευτικός Π.Ε. 20 από Δ΄ Αθήνας με 6 ώρες σε σχολική μονάδα θα συμπληρώνει το ωράριό της με 15 ώρες διοικητικό έργο στη Διεύθυνση Δ΄ Αθήνας.

Εκπαιδευτικός Π.Ε 70 από Δ΄ Αθήνας με 4 ώρες σε σχολική μονάδα θα συμπληρώνει το ωράριό της με 17 ώρες διοικητικό έργο στη Διεύθυνση Δ΄ Αθήνας.

Σε επόμενη συνεδρίαση θα συζητηθεί η συμπλήρωση διδακτικού ωραρίου εκπαιδευτικών του Πειραιά. Θα προηγηθεί επαφή με τους αρμόδιους σχολικούς συμβούλους όσον αφορά το θέμα συμπλήρωσης ωραρίου με ενισχυτική διδασκαλία.

 

                                                             ΧΡΟΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                                                                                                               

                                                                                                     Αιρετός εκπρόσωπος στο ΑΠΥΣΠΕ  Αττικής

                                                                                                   εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της

                                                                       ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

                                                                     (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

                                                                       Τηλ.  6972363653

                                                                        e-mail: georgechronis02@gmail.com

                                                         ΑναπληρωματικόςΚΑΒΑΚΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

                                                                       Τηλ.  6949294781