ΑΔΕΔΥ : Παναττική Στάση Εργασίας – Συλλαλητήριο ενόψει της δίκης της Χ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 20 Απρίλη:

4ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ Στάση Εργασίας 7.30 -11.30π.μ.

Επεκτείνεται η 4ωρη Στάση Εργασίας σε όσους Νομούς έχουν προκηρυχθεί αντίστοιχες δράσεις

Συγκέντρωση στις 8.00πμ στον Κορυδαλλό
(Γρ. Λαμπράκη και Χρ. Σμύρνης-γήπεδο Προοδευτικής)
και πορεία στα Δικαστήρια φυλακών Κορυδαλλού.

Τη Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015, στα δικαστήρια του Κορυδαλλού ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής. Αυτή η δίκη xaπρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί.

Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες, αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες, αγωνιστές κινημάτων, Εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους και ανάπηρους.

Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στη δράση των φασιστικών συμμοριών και να αναδειχθούν οι ευθύνες όλων των μηχανισμών του κράτους, που δημιούργησαν το έδαφος για να συνεχίζουν οι νεοναζί τις επιθέσεις τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στα πλαίσια της έναρξης της καμπάνιας συνδικάτων και αντιρατσιστικών οργανώσεων για την καταδίκη των νεοναζί,συνδιοργανώνει τη Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 και ώρα 8:00πμ, κινητοποίηση στα Δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού και κηρύσσει 4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας ώρα 7:30-11:30πμ για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο.

Καλεί τις Ομοσπονδίες και τα Νομαρχιακά Τμήματα να οργανώσουν τη συμμετοχή των μελών τους στην κινητοποίηση της 20ης Απρίλη.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.