Επιστολή των διευθυντών των δημοτικών σχολείων Ζωγράφου προς τη Δήμαρχο Ζωγράφου

Το Σχολικό Έτος 2014-2015 λειτούργησε στα σχολεία μας, ένα πολύ καλό πρόγραμμα σίτισης όλων των μαθητών μας, που το είχαν ανάγκη, από τον Δήμο Ζωγράφου. Όλοι οι Δντες θεωρήσαμε χρήσιμο να ευχαριστήσουμε την Δήμαρχο Ζωγράφου, για αυτό το πρόγραμμα. Σας κοινοποιούμε την επιστολή που τις στείλαμε, με  την ευχή να την δημοσιεύσετε στην εφημερίδα ή το μπλόκ σας.

Ευχαριστούμε.

………………………………………………………………

 

Κυρία Δήμαρχε Ζωγράφου, κ. Τίνα Καφατσάκη

 

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την αμέριστη συμπαράσταση που είχαμε, τόσο από εσάς προσωπικά, όσο και από τις υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου, για το Σ.Ε. 2014-2015, στο θέμα της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, που χτύπησε την χώρα μας, αλλά και τις πόρτες των σχολείων μας.

Με την αρωγή των υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου, έφτανε καθημερινά στα σχολεία μας, φαγητό αρίστης ποιότητας, ζεστό και πάντα στην ώρα του, ικανό να θρέψει τον αριθμό των μαθητών μας που σε κάθε σχολείο είχαν ανάγκη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δημ. Σύμβουλο κ. Γεώργιο Καππή, ο οποίος με έμπνευση και όραμα, οργάνωσε όλη αυτή την προσφορά από μέρους του Δήμου, και με τον οποίο είμασταν σε μια διαρκή επικοινωνία, προς επίλυση του οποιοδήποτε προβλήματος.

Επίσης την Αντιδήμαρχο Παιδικών Σταθμών, κ. Ευσταθία Αλεξανδρή-Ζουμπουλάκη, για την άριστη ποιότητα του φαγητού που ετοίμαζαν οι παιδικοί σταθμοί. Τέλος τους υπαλλήλους του Δήμου που με πολύ αγάπη, και ανύστακτα, συνεργάστηκαν για την σίτιση των εμπερίστατων μαθητών μας.

Με την ευχή να συνεχιστεί το πρόγραμμα, το οποίο με πολύ μεγάλη αγάπη αγκάλιασαν και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας, και την επόμενη Σχ. Χρονιά, και για όσο χρειαστεί ακόμη, είμαστε στην διάθεσή σας για ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία.

Αξίζουν πολλά και Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους σας.

Ζωγράφου 5 Μαΐου 2015

ΑΠΑΝΤΕΣ  ΟΙ ΔΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ