4η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Χάρισε χρόνια ζωής δίνοντας μόνο 10λεπτά από την ζωή σου!!!

Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Είναι γεγονός ότι στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αυτό που έχουμε και πρέπει να διαφυλάξουμε είναι η αλληλεγγύη μας, η αλληλοκατανόησή μας, η ανθρωπιά μας. Με αυτές τις σκέψεις ο Σύλλογος μας δημιούργησε πριν δύο χρόνια ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, για τις ανάγκες όλων μας. Η τράπεζα αίματος βρίσκεται στο ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και έχει το όνομα του Συλλόγου μας. Ήδη αρκετοί συνάδελφοι ανακουφίσθηκαν από τους μικρούς καρπούς αυτής μας της προσπάθειας, και αυτή την προσπάθεια πρέπει να την ενισχύσουμε όλοι μας και να την δυναμώσουμε. Είναι σημαντικό σε μια δύσκολη στιγμή να ξέρεις ότι θα σηκώσεις το τηλέφωνο και από την άλλη πλευρά θα λάβεις ουσιαστική βοήθεια.

Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσήλθαν και έδωσαν «αίμα», στις τρεις προηγούμενες αιμοδοσίες, ουσιαστικά κατέθεσαν την ψυχή τους… Όμως αυτή την στιγμή η τράπεζα αίματος έχει  λίγες φιάλες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δύσκολα μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τυχόν αιτήματα συναδέλφων.

Ας αναλογιστούμε όλοι μας ότι τα 10 λεπτά που χρειάζονται για μια αιμοδοσία, μπορεί να χαρίσουν πολλά χρόνια ζωής σε κάποιον συνάδελφό μας, που μπορεί να είμαστε και οι ίδιοι.

Αυτά τα 10 λεπτά από τον πολύτιμο προσωπικό μας χρόνο μπορούμε να χαρίσουμε και να γίνουν χρόνια, σε κάποιον συνάδελφό μας, αν επισκεφτούμε το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

(Mπορούμε να δώσουμε αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο αρκεί να δηλώσουμε ότι το αίμα προορίζεται για την Τράπεζα αίματος του Α ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  του Λαϊκού Νοσοκομείου.)

4η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΩΡΕΣ:8.30 -15.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Νίκος Δημητρίου  697 419 1736

Κατερίνα Σπηλιοπούλου  694 490 6877

Από την επιτροπή αιμοδοσίας και το Δ.Σ του Α ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ