Από τη δράση του Συλλόγου ενάντια στα χαράτσια

Α΄ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Δεν χρωστάμε – δεν πληρώνουμε τα χαράτσια ακινήτων

Όλοι στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ !

Όλοι στον αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.

 

Ο αγώνας ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ εξαπλώνεται μέρα με τη μέρα σε πόλεις, χωριά και γειτονιές. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν πληρώνουν το χαράτσι γιατί δεν έχουν, δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να πληρώνουν τους απανωτούς φόρους, έκτακτες εισφορές  και χαράτσια που άμεσο στόχο έχουν να ρουφήξουν και τα τελευταία ψίχουλα μισθών και συντάξεων που μας έχουν μείνει και μακροπρόθεσμο στόχο να χάσουν τα σπίτια τους χιλιάδες εργαζόμενοι, να μετατραπεί η στέγη σε είδος πολυτελείας.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, με απόφαση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, κατέλαβαν το κέντρο έκδοσης  εντολών διακοπής ρεύματος στο Χολαργό (Μεσογείων 190 – 194) «για να μην φύγει καμιά εντολή διακοπής σε κανένα σπίτι φτωχού, ανέργου, μεροκαματιάρη, μικροσυνταξιούχου». Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ για κατάργηση των αντιλαϊκών χαρατσιών, είναι αγώνας όλων μας, αφορά την επιβίωση και την αξιοπρέπεια των εργαζόμενων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην πληρώσουν τα άδικα χαράτσια.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης και κοινού αγώνα με τους συναδέλφους εργαζόμενους της ΔΕΗ, την Τρίτη 22 Νοέμβρη (Προσυγκέντρωση των Συλλόγων Π.Ε. στις 6 μ.μ. στη στάση μετρό «Εθνική Άμυνα»)

 

Στου Ζωγράφου : Παρεμβαίνουμε στο δημοτικό συμβούλιο Ζωγράφου την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. και ζητάμε από τη δημοτική αρχή να στηρίξει όσους κατοίκους του Ζωγράφου δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι της τρόικας (προσυγκέντρωση στις 7 μ.μ. στη πλ. Γαρδένια)

Στους Αμπελόκηπους : Καλούμε όλους τους κατοίκους , εργαζόμενους, συνταξιούχους σε ανοιχτή συνέλευση γα να συζητήσουμε πως οργανώνουμε την αντίσταση στα χαράτσια τη Δευτέρα 28 Νοέμβρη 7μμ, στο πολυδύναμο κέντρο του 7ου διαμερίσματος (Πανόμου 59)

 

βίντεο από την παρέμβαση του Συλλόγου και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων στο δημοτικό συμβούλιο Ζωγράφου

 

 

 

 

βίντεο από την παρέμβαση του Συλλόγου και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων στο 7ο διαμέρισμα του Δημου Αθηνάιων