Ενημερωτικό Δελτίο του αιρετού Τάκη Ρουμπή

 Τάκης Ρουμπής Αθήνα 02/04/2012

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄Αθήνας

Τηλ.: 6977393115

E-mail: takisroumpis@yahoo.gr ΠΡΟΣ: Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΟΙΝ.:ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Π.Ε. Α΄ Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

02/04/2012

ΘΕΜΑ 1ο: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ

Υποβλήθηκαν πέντε αιτήσεις συναδέλφων (τρεις ΠΕ70 & δύο ΠΕ06) που αφορούσαν: α) θέση προωθήτριας στο έργο Νέο Σχολείο, β) θέση υπεύθυνου σπουδών Κέντρου Πληροφορικής, γ) σύναψη σύμβασης για το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών, δ) πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής στην πρώιμη παιδική ηλικία (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) και ε) σύνδεση της Αγγλικής με την εκπαίδευση (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο). Απορρίφθηκε η πρώτη αίτηση γιατί ήταν εντός εργασιακού ωραρίου και εγκρίθηκαν οι υπόλοιπες καθώς πληρούσαν τις προϋποθέσεις (εκτός εργασιακού ωραρίου και μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα).

ΘΕΜΑ 2ο: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

Ύστερα από σχετική αίτηση συναδέλφου ΠΕ70 από το ΠΥΣΠΕ Σερρών, του χορηγήθηκαν οι αξιολογικοί πίνακες των Διευθυντών του 2007 για επιστημονική έρευνα.

ΘΕΜΑ 3ο: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Χορηγήθηκε σε δύο συναδέλφους ΠΕ70 που κατέθεσαν επικυρωμένους τίτλους από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Τάκης Ρουμπής ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΥΣΠΕ 02 Απριλίου 2012

2 από 2

 

(Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων) και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ειδική Αγωγή).

ΘΕΜΑ 4ο: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Μετακινήθηκαν δύο συνάδελφοι (αναπληρωτές ΠΕ70 και ΠΕ60) από το 3ο Δ.Σ Νέας Φιλαδέλφειας στο 6ο Δ. Σ Νέας Φιλαδέλφειας και από το Τ.Ε του 6ου Νηπιαγωγείου Δάφνης στο 2ο ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών.

ΘΕΜΑ 5ο: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΔ/ΝΤΡΙΑΣ

Το Συμβούλιο τοποθέτησε τη συνάδελφο Μαλιχούδη Αφροδίτη ΠΕ70, ύστερα από αίτησή της, στη θέση της αναπληρώτριας υποδιευθύντριας στο 54ο Δ.Σ Αθηνών.

Καλό Πάσχα

Τάκης Ρουμπής

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας